O reclamă la cel mai mare lanţ de supermarketuri din Elveţia, filmată în Sighişoara

Autor: Claudiu.Padurean din 11 octombrie 2016, Vizualizari: 3 141

O reclamă la cel mai mare lanţ de supermarketuri din Elveţia, filmată în SighişoaraCel mai mare lanţ de supermarketuri din Elveţia, Migros, se promovează cu ajutorul unei reclame filmate în Sighişoara. Aceasta vine după ce şi un lanţ autralian de supermarketuri a filmat o reclamă în Biertan, iar un site canadian de comerţ on-line s-a promovat cu ajutorul Castelului Corvinilor. Experţii în turism spun că aceste iniţiative ajută la promovarea imaginii României şi să atragă mai mulţi turişti.


Sighişoara este scena uneia dintre cele mai gustate reclame din Elveţia. O tânără atrăgătoare străbate pe bicicletă străzile oraşului medieval din Transilvania şi aude fluierături când trece pe lângă bărbaţi. La final, descoperă însă faptul că fluierăturile îi aparţin unei marmote simpatice, impresionată de alimentele cumpărate de la supermarket. Această reclamă pune în valoare frumuseţea oraşului Sighişoara, al cărui centru vechi este în patrimoniul mondial al umanităţii, spune Ana Luca, de la site-ul UNESCOinRomania.ro.

 

Oraşul Sighişoara a fost fondat în Evul Mediu, de către coloniştii germani aduşi în Transilvania de către regii Ungariei. Centrul vechi al oraşului şi-a păstrat neştirbit farmecul. Vechea cetate a fost ridicată şi îngrijită de membrii celor 19 bresle ale meşteşugarilor sighişoreni. Sighişoara este faimoasă şi pentru că aici s-a născut voievodul Valahiei, Vlad Ţepeş, cel care a inspirat personajul fantastic Dracula, dar şi celebrul general austriac Michael von Melas, singurul general habsburgic care l-a învins pe Napoleon Bonaparte.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama