Jean-Michel Jarre pregăteşte un concert de excepţie la Cluj-Napoca

Autor: bianca.padurean din 27 octombrie 2016, Vizualizari: 3 257

Jean-Michel Jarre pregăteşte un concert de excepţie la Cluj-NapocaArtistul Jean-Michel Jarre revine în forţă pe scenă după o pauză de nu mai puţin de şase ani. Aproximativ 200 de persoane iau parte la pregătirea autenticului show care va avea o producţie proprie. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe data de 11 noiembrie, iar biletele pot fi achiziţionate în continuare de pe site-ul o?cial al evenimentului, www.funticket.ro, dar şi de pe dieselevents.ro la un preţ cuprins între 110 şi 495 lei.


Aşa cum şi-a obişnuit fanii, artistul va impresiona din nou prin tehnologii de ultimă generaţie şi efecte vizuale care vor propulsa publicul într-o atmosferă electronică senzaţională. Cântăreţul este aşteptat împreună cu cele cinci tiruri de echipamente, lasere, ecrane speciale, efecte 3D, trei autocare Nightline şi multe alte surprize. Noutatea concertului constă şi în melodiile care fac parte din albumul “ELECTRONICA” şi pe care Jean-Michel Jarre le interpretează pentru prima dată în faţa publicului. Pe lângă acestea, cântăreţul va impresiona şi prin melodii deja bine cunoscute din albumele “Equinoxe” (1978) şi “Oxygene” (1976), la lansarea căruia a fost înregistrat succesul său mondial. 

 

Concertul face parte din renumitul turneu mondial “ELECTRONICA”, care va începe în Anglia în luna octombrie. Al doilea volum al albumului, “Electronica 2: The Heart of Noise”, a fost lansat în primăvara acestui an prin Sony Music International. El vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat “The Time Machine”, şi dispune de o serie întreagă de colaborări cu artişti celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Je? Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârşi cele două volume care constituie acest album. 

 

Concertele Jean-Michel Jarre sunt renumite pentru numerele impresionante de participanţi, drept urmare şi anul acesta peste 3.000 de bilete au fost vândute cu trei luni înainte de eveniment. Jarre a stabilit recorduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul cu o audienţă de 2.5 milioane de fani, organizat la Paris, în faţa La Défense. Mai apoi, artistul şi-a depăşit propriul record în Moscova când a susţinut un concert pentru un număr impresionant de 3.5 milioane de fani cu ocazia aniversării de 850 de ani a oraşului. 

 

Preţ bilete:  VIP Loja cu catering - 495 RON; VIP Tribună cu catering - 445 RON; Exclusiv VIP - 485 RON; Electronica VIP - 380 RON; Laser Premiu; 325 RON - Oxygene  1 - 248 RON; Equinoxe 2 - 215 RON; Destination 3 - 160 RON; Revolution 4 - 110 RON. Studenţii şi elevii pot beneficia de un discount de -50%.

 

Concertul este organizat de Diesel Events în parteneriat cu Quantum Media, iar biletele pot ? achiziţionate, pe lângă site-ul o?cial al evenimentului www.funticket.ro şi de pe eventim.ro sau la standul de bilete din Iulius Mall (lângă Centrul Info).

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama