Promisiune: Spectacol total la Kings on Ice la Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 19 noiembrie 2016, Vizualizari: 3 536

Promisiune: Spectacol total la Kings on Ice la ClujKings on Ice, cel mai îndrăgit şi aşteptat spectacol pe gheaţă din România, anunţă noi surprize pentru ediţia din acest an: renumita pereche de acrobaţi, Alexander Liubchenko (din Ucraina) şi Jean-Denis Sanchis (din Franţa), va fi prezentă pe data de 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru prima dată la Cluj-Napoca, tinerii vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competiţiile sportive. Săritura pe spate, una dintre elementele spectacolului, este cea pentru care tinerii deţin un titlu în Cartea Recordurilor. Aceştia au reuşit cea mai lungă săritură pe spate de 6,09 m, au anunţat organizatorii evenimentului.


De asemenea, printre protagoniştii spectacolului şi-a mai anunţat prezenţa şi francezul Florent Amodio, campion european în anul 2011 şi multiplu campion al Franţei în anii 2010, 2013 şi 2014. Annette Dytrt şi Yannick Bonheur, două vedete talentate şi pline de energie vor capta şi ei atenţia publicului prin dinamismul lor în seara spectacolului.

 “Castingul (n.r. – selecţia) pentru artiştii evenimentului este mult mai complex faţă de anii precedenţi şi aduce în premieră pentru România renumiţi patinatori şi acrobaţi. Alături de multiplul campion mondial Evgeni Plushenko, care a fost îndelung aplaudat de public anul trecut la Cluj, îi vom avea şi pe Brian Joubert, marele absent de anul trecut, pe Stephane Lambiel şi pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia. Noutăţile nu se opresc însă aici. În viitorul apropiat vom reveni cu o nouă surpiză. Vă promitem un spectacol memorabil, cadoul perfect de Crăciun”, a declarat Cristian Petică, directorul executive al companiei Quantum Media şi producătorul Kings on Ice. 

 

Toţi artiştii vor patina pe muzica violonistului Edvin Marton, laureatul premiului Emmy, care, pe corzile celebrului său Stradivarius, va oferi publicului şi interpretări live ale melodiilor de pe noul său album “Rock Symphony”. O altă noutate pe care o aduce spectacolul din această iarnă este participarea orchestrei Vienna Strauss, cu o componentă de 30 muzicieni. Membrii orchestrei sunt cunoscuţi la nivel internaţional pentru măiestria lor.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama