Adrian Oros: Dragnea demisionează din Parlament ca să fugă de Justiţie

Autor: Claudiu.Padurean din 16 decembrie 2016, Vizualizari: 2 960

Adrian Oros: Dragnea demisionează din Parlament ca să fugă de JustiţieDemisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, din calitatea de deputat ascunde o încercare de a fugi de Justiţie, este de părerere deputatul PNL, Adrian Oros, care a obţinut un nou mandat la alegerile din 11 decembrie. Liviu Dragnea a declarat că va renunţa la calitatea de parlamentar pentru că nu doreşte să beneficieze de prevederile legii care oferă parlamentarilor pensii speciale.


Însă Adrian Oros este de părere că motivul renunţării lui Liviu Dragnea la calitatea de deputat de Teleorman este altul. ”Liviu Dragnea încearcă să fugă de Justiţie, după metoda încercată şi de Dan Voiculescu. Prin faptul că va demisiona, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu mai este competentă să îl judece, astfel că dosarul va merge la o instanţă inferioară. Liviu Dragnea speră că, astfel, faptele sale se vor prescrie şi încearcă să câştige timp.

 

Justificarea sa că nu vrea să beneficieze de pensile speciale nu ţine. În primul rând, legea referitoare la pensile speciale a fost promovată şi susţinută de partidul pe care îl conduce. Dacă doreşte, poate să impună abrogarea acestei lei. În al doilea rând, beneficiază de pensii speciale doar cei care fac o cerere în acest sens. Liviu Dragnea poate, pur şi simplu, să nu ceară pensia specială”, spune Adrian Oros.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama