RL: Zeci de persoane, evacuate dintr-un mall din Cluj-Napoca, din cauza unei alarme false cu bombă

Autor: Claudiu.Padurean din 24 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 152

RL: Zeci de persoane, evacuate dintr-un mall din Cluj-Napoca, din cauza unei alarme false cu bombăZeci de persoane au fost evacuate, marţi, centurl comercial Vivo, după ce un bărbat a anunţat la autorităţile că într-o zonă a mall-ului ar fi amplasată o bombă, informează News.ro.

 


Mai multe zeci de persoane au fost evacuate, marţi, din centrul comercial Vivo, aflat la ieşirea din municipiul Cluj-Napoca, după ce un bărbat a anunţat autorităţile că într-o zonă a mall-ului ar fi amplasată o bombă. Echipajele de poliţie deplasate la faţa locului au constatat că alarma a fost una falsă, iar bărbatul a fost dus la audieri, potrivit RomaniaLibera.ro.

 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a sunat la 112 în jurul orei 14.00. El a anunţat că în zona trei a mall-ului Vivo din Cluj-Napoca ar exista o bombă. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti care au evacuat câteva zeci de persoane care se aflau în perimetrul în care se presupunea că se află pachetul suspect, zona fiind izolată.

 

Alarma s-a dovedit una falsă, la ora transmiterii acestei ştiri fiind reluată activitatea în centrul comercial. Bărbatul care a alertat autorităţile, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Timişoara, a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru audieri.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama