Weekend-ul Iubirii, serbat la Cluj

Autor: invitati din 31 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 353

Weekend-ul Iubirii, serbat la ClujPe 25-26 februarie, in weekend-ul de Dragobete, Clubul de Feminitate Afrodita isi face deschiderea la Cluj printr-un eveniment gratuit care se adreseaza tinerilor – Weekend-ul Iubirii. La acest eveniment sunt invitati toti cei care se simt indragostiti sau doresc sa fie, asa cum reiese din descrierea evenimentului de pe pagina de facebook a Clubului.


Weekend-ul Iubirii debuteaza sambata seara, pe 25 februarie, cu Love Party la Restaurantul Napoca 15. Programul arata destul de divers. Cuplurile pot participa la concursurile initiate de organizatori si pot castiga premii din partea sponsorilor evenimentului, cum ar fi masaj de relaxare in cuplu, o cina romantica la un restaurant select, o invitatie la un spa si multe alte surprize.
Participantii se pot delecta si cu momente de improvizatie teatrala care vor fi sustinute de trupa “Improvizacii”, coordonata de actorul Sorin Misiriantu. Apoi cuplurile sunt invitate la un concurs de improvizatie pe tema “Cupluri Legendare in Dilema”.
Duminica, 26 februarie, de la ora 15.00, programul continua tot la Restaurantul Napoca 15 cu un workshop despre etape ale evolutiei in cuplu prin iubire – “Mereu indragostit(a)”.


Julia Koloszvari, cea care va sustine aceasta expunere, este cofondatorul Clubului de Feminitate, cu o bogata experienta in coachinguri si traininguri pentru femei si multe carti publicate in domeniul dezvoltarii personale.
Clubul de Feminitate Afrodita este un nume nou in Cluj-Napoca si se adreseaza femeilor care doresc sa isi descopere feminitatea in toate formele ei. Programele de dezvoltare personala pentru femei pe care acest club le propune sunt foarte diversificate, pornind de la cum sa ai grija de tine ca femeie pana la cum sa iti imbunatatesti viata de cuplu si sa devii constienta de calitatile tale in toate aspectele vietii de zi cu zi.


Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook a clubului, unde se fac si inscrierile pentru Weekend-ul Iubirii, locurile fiind limitate de capacitatea salii.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama