5 clujeni şi motivele pentru care aleg Uber pentru a se deplasa în siguranţă prin oraş

Autor: bianca.padurean din 13 martie 2017, Vizualizari: 3 353

5 clujeni şi motivele pentru care aleg Uber pentru a se deplasa în siguranţă prin oraşAplicaţia Uber, serviciul care îţi permite să apeşi pe un buton şi să comanzi o maşină, a ajuns la Cluj-Napoca în luna august 2016. În doar câteva luni, Uber a devenit un serviciu foarte apreciat de clujeni, iar peste 22.000 de localnici au descărcat aplicaţia.


Pasagerii Uber sunt oameni foarte diferiţi: tineri, părinţi, bunici, studenţi, antreprenori, artişti, profesionişti, sportivi. Toţi sunt însă în mişcare şi au în comun dorinţa de a ajunge confortabil, convenabil şi în siguranţă la destinaţie. Astăzi te invităm să îi descoperi pe unii dintre cei mai activi utilizatori Uber din oraş: cinci clujeni, tot atâtea poveşti şi multe motive pentru care aleg Uber pentru a se deplasa în siguranţă prin oraş.

 

Alexandra (specialist în branding)

Având peste 8 ani de experienţă în industria de comunicare, Alexandra a lucrat în branding, management de campanii, organizare de evenimente şi a dezvoltat strategii de comunicare şi branding pentru diferiţi clienţi. Creativă şi cu înclinaţii artistice şi în acelaşi timp organizată şi determinată, Alexandra se mândreşte cu faptul că are capacitatea de a comunica eficient cu diferite categorii de audienţe. A început să meargă cu Uber din primele zile de când s-a lansat în Cluj-Napoca şi continuă să folosească serviciul.

“Merg cu Uber pentru şoferii parteneri amabili şi zâmbăreţi, care ştiu să discute cu clientul şi care au o atitudine pozitivă. Pentru maşinile curate şi îngrijite. Pentru atenţia la detalii faţă de tot ce înseamnă acest serviciu”, spune Alexandra.

 

Diana (29 ani, “corporatistă”)

Vorbăreaţă şi mereu curioasă, Diana este o fostă studentă la Cluj devenită corporatistă de Cluj, aşa cum spune ea însăşi. Ca orice tânără din generaţia ei, îşi petrece mai tot timpul la birou, pentru ca apoi să poată profita de festivaluri şi de ofertele de la liniile aeriene pentru a călători prin lume.

“Traseul meu zilnic e acasă - sală - birou - acasă. Lucrez într-un loc central iar sala de fitness la care merg e la o distanţă scurtă de mers pe jos, dar am nevoie să ajung rapid, confortabil şi la un preţ avantajos dintr-un loc în altul. Vorba americanului, “Time is money”. Uber îmi oferă o soluţie la toate cele 3 cerinţe ale mele!”, ne-a spus Diana.

 

George (29 ani, antrepenor şi student)

George s-a născut în Statele Unite, în Seattle - părinţii lui, de origine români, au emigrat în Statele Unite în anii ‘80. S-a hotărît să revină la Cluj ca să studieze sănătatea publică şi, în ultimii trei ani, şi-a împărţit timpul între Cluj şi Seattle, unde conduce propria sa afacere în domeniul sănătăţii. A folosit Uber în ultimii ani atât în Statele Unite, cât şi în Europa, şi a fost încântat când a auzit că serviciul este disponibil şi în Cluj.

“Folosesc Uber ori de câte ori am nevoie să mă deplasez în Cluj, în primul rând pentru că vreau să particip la dezvoltarea serviciului la nivel local. Am şi maşină personală, dar Uber mă ajută să economisesc timpul pierdut în trafic şi stresul cu căutarea locului de parcare. Merg cu Uber pentru că e simplu şi uşor de folosit, nu am nevoie de numerar, ştiu întotdeauna cât voi plăti pentru cursa mea, iar şoferii parteneri sunt politicoşi şi îmi oferă o experienţă frumoasă, de fiecare dată”, ne-a explicat George.

 

Radu (23 ani, graphic designer)

Radu este graphic designer şi lucrează pentru un startup din Cluj-Napoca şi ca freelancer pentru mai multe companii din Cluj-Napoca şi Bucureşti. Foloseşte Uber ori de câte ori are nevoie să se deplaseze prin oraş pentru că are de fiecare dată o experienţă frumoasă. Îi place faptul că nu este obligat să poarte o discuţie cu cineva sau să asculte conversaţii care nu îl interesează atunci când este pe drum.

“Aleg Uber pentru că este rapid şi simplu! Am fost mereu mulţumit de punctualitate, de confort şi de metoda de plată: nu am nevoie de numerar, iar toate plăţile se realizează electronic, în deplină siguranţă. În plus, poţi purta conversaţii interesante cu şoferii parteneri Uber”, povesteşte Radu.

 

Raul (20 ani, analist)

Raul are 20 de ani şi este momentan customer advisor. Pasionat de tehnologie, se pregăteşte pentru o carieră în domeniul IT şi a descărcat aplicaţia Uber cum a auzit de ea, aşteptând cu nerăbdare ca serviciul să devină operaţional şi în Cluj-Napoca.

“Îmi place faptul că vouă chiar vă pasă de clienţii voştri. Am folosit Uber de 4 ori în prima zi în care a fost lansat şi am fost profund impresionat. Calitatea maşinilor şi serviciile oferite de şoferii parteneri m-au făcut să apelez la Uber de fiecare dată când trebuie să ies din casă. Îmi amintesc cum colegii de muncă m-au poreclit “Uber” pentru că în primele săptămâni vorbeam numai despre asta”, povesteşte Raul.

 

Următoarea poveste poate fi a ta!

Dacă nu ai încercat Uber până acum, fă-ţi cont pe Uber.com/App, introdu codul promoţional TopCluj, şi prima ta cursă este gratuită, în limita a 25 de RON. Iar dacă vrei să câştigi venituri suplimentare conducând propria maşină, înscrie-te ca şofer partener Uber în Cluj!

 

Despre Uber

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă - peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă - cum poţi comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani şi câteva miliarde de curse mai tarziu, Uber îşi propune să rezolve o provocare şi mai mare: reducerea poluării şi a aglomeraţiei urbane, aducând mai mulţi oameni în mai puţine maşini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti şi, din 2016 şi la Cluj, Braşov şi Timişoara.

dle templates freefilm online


Categoria: Social / Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama