„Căutătorii de păpuşi”, aşteptaţi cu gustări şi vizionări la Teatrul Puck

Autor: mihaela.ursan din 20 martie 2017, Vizualizari: 2 048

„Căutătorii de păpuşi”, aşteptaţi cu gustări şi vizionări la Teatrul PuckZiua internaţională a teatrului pentru copii şi tineret şi Ziua Marionetei va fi marcată într-un fel aparte la Teatrul de Păpuşi „Puck”.


O premieră, o paradă a păpuşilor, jocul interactiv „Căutătorii de păpuşi”, gustări şi vizionări pentru copii, părinţi şi bunici se vor desfăşura aici marţi, 21 martie cu începere de la ora 11:00.

Doritorii se vor bucura de premiera spectacolului „Fata babei şi fata moşneagului", după Ion Creangă. Regia este semnată de Angelica Pamfilie, scenografia de Andra ?tefan, iar ilustraţia muzicală de Ionuţ Constantinescu. Pictura este realizată de Elena Ilaş, iar sculptura de Florin Marin. Distribuţia este alcătuită din: Frunzina Anghel, Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie şi Adina Ungur.

De la ora 12.00 va avea loc Parada păpuşilor.

Secţia maghiară a instituţiei organizează, de la ora 16.00, evenimentul „Căutătorii de păpuşi", un joc interactiv cu plecare de la Teatrul de Păpuşi „Puck". Urmează, de la 17.30, un program de jocuri şi gustări la sediul Asociaţiei Életfa din Cluj-Napoca. Acelaşi spaţiu găzduieşte de la ora 18.30 spectacolul „Puck şi ceilalţi".

dle templates freefilm online


Tag-uri: teatru Puck papusi

Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama