Horia Nasra: Cand veti sustine bugetarea proiectelor promise domnule Emil Boc? Nimeni si nimic nu va poate impiedica sa faceti asta!

Autor: invitati din 21 martie 2017, Vizualizari: 1 636

Deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, atrage atenţia că în ultimii ani o serie de proiecte propuse clujenilor de către Emil Boc în campaniile electorale au fost abandonate, altele blocate.


 

 

Social-democraţii clujeni consideră că nici în proiectul de buget al municipiului Cluj-Napoca din 2017 nu au fost cuprinse o serie de proiecte repetate timp de 12 ani clujenilor însă nerealizate până în astăzi.

 

„Sunt o serie de proiecte care au fost promise de către Emil Boc dar care nu sunt cuprinse nici în bugetul din 2017, de la cele trei cartiere de locuinţe  – Borhanci (2016), Lomb şi Tineretului şi până la abandonarea amenajării zonei Cetăţuia sau reabilitarea Băilor Someşeni (2012).

Emil Boc a câştigat alegerile promiţând şi `Someşul navigabil` în campania din 2012 şi `monorailul pe albia râului Someş` propus în 2014. De asemenea, proiectul Aqua Park pentru care Emil Boc şi PNL Cluj au alocat 1.000.000 lei în 2013 a rămas la stadiul de schiţă iar promisiunea de acum trei ani privind înfiinţarea unui patinoar permanent a fost rapid uitată. Centrul Cultural Transilvania teoretic prioritar în ultimii ani pentru Emil Boc a devenit o poveste fără sfârşit şi nici până acum nu s-au început lucrările, apoi crearea de mii de locuri de muncă în Cluj Innovation City au fost alte vorbe fără fond aruncate în campania electorală şi uitate total după.

Când veţi susţine bugetarea proiectelor promise domnule Emil Boc? Nimeni şi nimic nu vă poate împiedica să faceţi asta!”  a declarat Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama