Pe 7 aprilie, Entrepreneurship Day provoacă tinerii din Cluj-Napoca să înveţe cum să facă bani pentru ideea lor

Autor: bianca.padurean din 3 aprilie 2017, Vizualizari: 1 759

Pe 7 aprilie, Entrepreneurship Day provoacă tinerii din Cluj-Napoca să înveţe cum să facă bani pentru ideea lorPe 7 aprilie, EA-The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România ajunge din nou în Cluj-Napoca cu seria de evenimente de antreprenoriat dedicată studenţilor şi elevilor de liceu. Eveniment unic în Cluj-Napoca, Entrepreneurship Day este locul în care tinerii pot face bani pe bune şi pot afla mai multe despre ce înseamnă să ai propriul business de la unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori din oraş.


Pentru început, participanţii se vor întâlni la birourile Salad Box, unul dintre cele mai apreciate business-uri din Cluj-Napoca, acolo unde îl vor cunoaşte pe Radu Lupaş, CFO Salad Box. Timp de aproape o oră vor povesti despre antreprenoriat şi despre provocările pe care le-a avut de depăşit Radu Lupaş în crearea business-ului său.

 

Imediat după, are loc competiţia propriu-zisă în care elevii de liceu şi studenţii trebuie să iasă în oraş şi să adune timp de 3 ore suma de 400 de lei. La final, tinerii vor fi premiaţi şi vor primi sfaturi despre cum să îşi construiască un business de la zero, participând mai apoi la un workshop despre antreprenoriat alături de echipa EA - The Entrepreneurship Academy.

 

Ce este EA-The Entrepreneurship Academy?

 

The Entrepreneurship Academy (EA) este mediul în care echipe de studenţi învaţă business creând şi operând afaceri reale, asistaţi de un Team Coach, profesori şi experţi care provin din mediul de afaceri intern şi internaţional.

Dezvoltată în România prin Fundaţia Entreprenation de către Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management şi Grupul Educativa, în parteneriat cu Team Academy International şi cu mediul de afaceri din România, aceasta este o opţiune puternică de studiu în România pentru tinerii cu ambiţie şi iniţativă.


Entrepreneurship Day este un eveniment gratuit pentru elevii de liceu şi pentru studenţi, iar echipele câştigătoare vor intra în finala Entrepreneurship Day organizată în Bucureşti. Înscrierea la eveniment se poate face chiar aici.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama