Primăria Clujului a reluat eliberarea gratuită a cardurilor Cluj Bike

Autor: Claudiu.Padurean din 14 aprilie 2017, Vizualizari: 1 742

Primăria Clujului a reluat eliberarea gratuită a cardurilor Cluj BikePrimăria Clujului a reluat eliberarea gratuită a cardurilor Cluj Bike. Acestea dau dreptul utilizatorilor să folosească gratis cele 540 de biciclete cumpărate de municipalitate cu ajutorul unei finanţări europene.


Clujul este unul dintre puţinele oraşe din România în care Primăria pune gratuit biciclete la dispoziţia celor care doresc să utilizeze această alternativă la transportul în comun. Bicicletele Primăriei pot fi utilizate gratuit vreme de o oră. După acest interval de timp, utilizatorul trebuie să lase bicicleta într-o staţie publică, apoi are libertatea să aleagă altă bicicletă pe care o poate folosi timp de o altă oră. Aceste biciclete sunt adaptate reliefului accidentat al Clujului, un oraş al colinelor.

 

Bicicletele au fost cumpărate cu ajutorul banilor europeni, spune Ovidiu Câmpean, reprezentant al Primăriei Cluj-Napoca. În ultimii ani, Primăria Cluj-Napoca a amenajat peste 40 de staţii de biciclete şi peste 40 de kilometri de piste pentru biciclete. Reprezentanţii muncipalităţii afirmă că vor continua să investească în dezvoltarea transportului pe biciclete.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama