SportinCluj.ro: CFR a remizat cu Steaua Bucureşti

Autor: Claudiu.Padurean din 18 aprilie 2017, Vizualizari: 1 714

SportinCluj.ro: CFR a remizat cu Steaua BucureştiCFR Cluj a obţinut o remiză albă cu Steaua Bucureşti, scor 0-0, în faţa unei audienţe record, de 14.000 de spectatori. Unul dintre cele mai spectaculoase gesturi ale partidei a fost făcut de atacantul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, care a sărutat emblema echipei transilvănene în faţa galeriei Stelei Bucureşti, în condiţiile în care el este dorit de echipa bucureşteană, potrivit SportinCluj.ro.


”A doua partidă consecutivă fără gol înscris, însă este un punct în faţa liderului campionatului. Este o partidă în care, statistic vorbind, ocaziile mari de gol au fost în dreptul echipei noastre, însă fără finalitate în careu. Două reprize bune făcute de jucătorii noştri în faţa unui stadion plin, însă rămâne regretul că nu am obţinut mai mult. Întreaga echipă a făcut o partidă bună şi putem fi mândri per total de ce am obţinut în acest sezon, mai ales văzând aceste partide bune făcute de băieţi noştri. Rămânem fără înfrângere în Gruia de la începutul lunii decembrie, iar acest lucru trebuie să ne motiveze să obţinem mai mult în partidele care au mai rămas.

 

Acasă, în Gruia, cu casa închisă – asta ne dorim de fiecare dată, asta îşi doreşte întreaga echipă, aşa cum a fost în această seară, iar rezultatele vor veni, exact cum au venit şi până acum. Suntem într-un Play-Off echilibrat, cu jocuri bune în fiecare etapă şi scopul nostru acum este o clasare cât mai sus. Mai avem patru partide, două dintre ele acasă şi trebuie să sperăm şi să ne dorim mai mult! Se poate!”, scrie cfr1907.ro.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama