SportinCluj.ro: Un clujean a câştigat bronzul la Campionatul European de Culturism

Autor: Claudiu.Padurean din 8 mai 2017, Vizualizari: 2 074

SportinCluj.ro: Un clujean a câştigat bronzul la Campionatul European de CulturismUn sportiv legitimat la secţia de culturism şi fitness a Universităţii Cluj, Ovidiu Iulian Butoeru, a câştigat medalia de bronz la categoria Junior Mens Fitness în Cadrul Campionatelor Europene de Culturism şi Fitness 2017. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 4-7 mai la Santa Susanna, Spania, potrivit SportinCluj.ro.


Sportivul clujean s-a declarat impresionat de competiţia europeană.

 

”A fost o experienţă bună pentru mine, a fost un pic dificil deoarece nu am ştiut de la început când trebuie să urc pe scenă, dar consider că am avut cea mai bună formă iar dar dacă voi munci mai mult la programul liber, rezultatul la Campionatele Mondiale din toamnă va fi mai bun”, a spus Ovidiu Butoeru.

 

Lotul României prezent la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness a numărat 27 de sportivi şi a fost compus din trei sportivi legitimaţi la Universitatea Cluj. Sebastian Văsuţ a participat la ediţia din acest an la categoria 80 kg Masters, Alexandra Văidăhăzan a concurat la proba de Bikini Fitness 178 cm, însă nu au reuşit calificarea în primii şase.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama