Terapeutul Cristina Varo îi invită pe clujeni să iasă din spaţiul virtual şi să se întoarcă la relaţiile reale

Autor: Claudiu.Padurean din 15 mai 2017, Vizualizari: 1 678

Terapeutul Cristina Varo îi invită pe clujeni să iasă din spaţiul virtual şi să se întoarcă la relaţiile realeClujenii sunt invitaţi marţi, 16 mai, la prima întâlnire din seria de evenimente “Marea evadare ÎN realitate”, prin care terapeutul Cristina Varo îşi propune să-i ajute pe oameni să se reconecteze cu cei din jur, să iasă din mediul virtual pentru o seară de conectare adevărată, faţă în faţă. În plus, evenimentul este unul caritabil prin care vor fi dotate cu rechizite mai multe şcoli din Nepal, potrivit ClujInsider.ro.

 


“Oamenii evadează de obicei DIN realitate. Şi aleg să evadeze fie în călătorii, fie în reţele sociale: Facebook, Instagram, Twitter. M-am gândit că este timpul să facem invers această călătorie şi să ne reîntoarcem la autentic şi la relaţiile reale dintre oameni. Ne cunoaştem deja de pe Facebook, s-ar zice că ştim multe unii despre alţii la cât de uşor ne arătăm preocupările, vacanţele, gândurile, atitudinile faţă de alţii sau faţă de diverse situaţii de viaţă. Comunicăm uşor din spatele ecranului, dar câtă lejeritate şi bucurie am găsi în noi dacă ne-am şi întâlni? Câtă naturaleţe ar mai fi în a ne privi şi a ne da un like din priviri sau printr-un gest?”, spune Cristina Varo, terapeut, coach şi trainer specializat în relaţii interumane şi iniţiatoarea acestui proiect.

 

Întâlnirea are un scop caritabil, acela de a susţine expediţia din Nepal organizată de asociaţia Life Education for All. Participanţii vor contribui la strângerea de bani şi rechizite şcolare pentru copiii din Nepal. Donaţia recomandată e de 30 de lei.

 

Citiţi mai mult AICI

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama