Ghibstock 8

Autor: invitati din 18 mai 2017, Vizualizari: 1 420

Ghibstock este în primul rând un eveniment caritabil, de strângere de fonduri. De-a lungul celor ?apte edi?ii am investit în cauze în care am crezut cu adevărat si în care ne-am implicat pe termen lung.

eveniment recomandat de DISPERSIE#Răspândim IdeiAnul acesta fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi folosite pentru realizarea proiectului feel your city, adresat persoanelor nevăzătoare.

Festivalul este deschis tuturor, indiferent de vârstă. Având în vedere că este vorba despre un eveniment caritabil, accesul se face în schimbul unei donatii sugerate de 25 de lei pentru ambele zile si de 15 lei pentru o singură zi; copii sub 7 ani însotiti de părinti intră gratis, iar copii între 7-12 15 lei pentru ambele zile si 8 lei pentru o zi – acestia trebuie să aibă carnetul de elevi la ei, altfel nu se aplică reducerea.

Anul ăsta e #LaDublu
ROA, Argatu’ & romaNecredinciosu si Mos Martin, byron, E.M.I.L., The Mono Jacks, The Kryptonite Sparks, Theory of Mind, DJ SHIVER, Toy Machines, Blurryface si câstigătorii bătăliilor Static si Frosten sunt doar o parte din artistii care o să umple curtea scolii de enegie si muzică bună.
Stati aproape că se anuntă nebunie pe două zile!

 

Ghibstock 8
dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama