SportinCluj.ro: Cros caritabil organizat de Asociaţia T9

Autor: Claudiu.Padurean din 18 mai 2017, Vizualizari: 1 302

SportinCluj.ro: Cros caritabil organizat de Asociaţia T9Asociaţia civică T9 organizează, în de 20 mai, de la ora 09.30, Crosul caritabil “Salvează o viaţă” în parteneriat cu Asociaţia pentru protecţia necuvântătoarelor “Amicii Noştri” si Primăria Moldoveneşti, potrivit SportinCluj.ro.


Crosul are drept scop promovarea alergării în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos, promovarea activităţilor de împădurire, plantări şi ecologizări, dar şi atragerea atenţiei asupra necesităţii protecţiei animalelor: salvarea, adăpostirea, hrănirea, adopţia, sterilizarea şi îngrijirea câinilor abandonaţi. Fondurile rezultate în urma organizării competiţiei, după plata cheltuielilor implicate de organizarea acesteia, vor fi folosite în susţinerea Asociaţiei Amicii Noştri Turda.

 

Animalele de companie, respectiv câinii, sunt binevenite şi pot alerga alături de stăpânii care poartă întreaga răspundere pentru preferaţii lor.

 

Înscrierile încep la ora 08.00 de la punctul de start al competiţiei în apropierea intersecţiei drumului judeţean 82 cu DN 1, acolo unde Asociaţia T9 a plantat 1900 de copaci. Participarea la acest eveniment este gratuită. Donaţiile sunt binevenite.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama