Napoca Rally Academy porneşte spre a patra victorie în CNRD 2017

Autor: mihaela.ursan din 13 iunie 2017, Vizualizari: 1 292

Napoca Rally Academy porneşte spre a patra victorie în CNRD 2017Cu două raliuri câştigate de Bogdan Marişca şi unul de Simone Tempestini, Napoca Rally Academy a dominat întrecerea naţională în 2017.


Pe macadamul de la Bacău ar putea veni cel de-al patrulea succes consecutiv.

După Raliul Aradului, etapă ce a fost câştigată de echipajul Bogdan Marişca/Carmen Poenaru (Ford Fiesta R5), caravana Campionatului Naţional de Raliuri al României va rămâne cu setările de macadam şi se va deplasa la Bacău, pentru Raliul Moldovei 2017 (16-17 iunie), întrecere ce va conta şi în competiţia European Rally Trophy.
Bogdan Marişca porneşte cu un moral excelent, după ce în primele trei etape din 2017 a reuşit două victorii şi un loc doi. Lider al clasamentului general provizoriu din CNRD, Bogdan va încerca împreună cu navigatoarea Carmen Poenaru să menţină ritmul foarte bun din această stagiune şi să acumuleze puncte care să consolideze poziţia ocupată în prezent.

Victoria de etapă rămâne o ţintă, aceeaşi pe care o are şi alt echipaj Napoca Rally Academy, cel format din Simone Tempestini şi Marc Banca (Citroen DS3 R5). Cei doi au abandonat la Arad încă de pe prima probă, când o uşoară ieşire de pe trasă a condus la ruperea unei roţi şi la imposibilitatea de a mai continua. La Bacău se vizează un rezultat care să facă uitată nemulţumirea de la Arad şi care să-i readucă pe Campionii Naţionali în exerciţiu în lupta pentru şefia clasamentului general. Raliul Moldovei va fi şi ultimul test în regim de concurs pe care Simone îl va face înaintea următoarei etape de Campionat Mondial la care va participa, Raliul Portugaliei (29 iunie – 2 iulie).

Echipajul format din Florin Tincescu şi Sergiu Itu (Mitsubishi Lancer EVO IX) vine la Bacău după ce la Arad au întâmpinat probleme de ordin tehnic care au ştirbit din performanţa sportivă arătată pe probele pe care le-au putut parcurge în regim normal, aşa că şi cei doi juniori NRA simt nevoia să demonstreze că pot pune probleme serioase nu doar la categoria lor, Clasa 3, dar şi în clasamentul Open al cursei.

Norbert Maior şi Dorin Pulpea au făcut până acum curse foarte bune în cadrul Cupei Dacia, iar la Bacău doar o victorie i-ar putea mulţumi. Cei doi sunt în urmărirea unei performanţe asemănătoare şi la Clasa 9, acolo unde au de înfruntat echipaje ce beneficiază de material de concurs capabil de performanţe superioare.

Mihai Manole şi Florin Dorca (Peugeot 208 R2) au pierdut timp preţios la Raliul Aradului din cauza unei pene de cauciuc, în prima zi, şi a unei răsuciri pe un viraj, în ziua a doua, aşa că la Bacău cei doi intenţionează să aibă un raliu cu mai puţine bătăi de cap, la finalul căruia să obţină un rezultat cât mai bun în clasamentul automobilelor cu 2 Roţi Motrice.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama