ClujInsider.ro: Autobuzele şi troleibuzele vor putea fi urmărite de călătorii din Cluj în timp real

Autor: Claudiu.Padurean din 13 iulie 2017, Vizualizari: 903

ClujInsider.ro: Autobuzele şi troleibuzele vor putea fi urmărite de călătorii din Cluj în timp realCompania de Transport Public (CTP) a amplasat noi panouri informative în staţiile de transport în comun. Aceste panouri permit călătorilor să urmărească autobuzele şi troleibuzele în timp real. ”Pe această cale, urmărim să ajutăm cetăţenii care folosesc transportul în comun cu informaţii utile în timp real, care privesc programul autobuzelor şi troleibuzelor”, a declarat primarul Emil Boc, citat de ClujInsider.ro.


În vederea punerii în funcţiune a acestui proiect a fost echipată cu sisteme GPS toată flota de autobuze, troleibuze şi tramvaie a CTP, adică 370 de mijloace de transport. Până la finalul acestei luni, 86 de staţii multifuncţionale vor fi echipate cu harta reţelei de transport public Cluj-Napoca.

 

Recent au fost amplasate panouri ce indică timpul estimat până la sosirea în staţie a fiecărui mijloc de transport în comun, în cinci staţii din oraş: Victoria, vizavi de Sora, Opera, Mărăşti, Crinului şi Central. Până la mijlocul lunii septembrie, urmează să fie echipate cu panouri informative pentru călători alte 15 staţii de transport în comun.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama