Trei corturi anti-caniculă, instalate în Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 2 august 2017, Vizualizari: 662

Trei corturi anti-caniculă, instalate în ClujPrimăria Cluj-Napoca a amenajat în oraş puncte de distribuire a apei potabile pentru a veni în sprijinul clujenilor pe durata caniculei. Astfel, au fost amplasate corturi în Piaţa Ştefan cel Mare (zona staţiei C.T.P.), pe Splaiul Independenţei (zona Operei Maghiare) şi în Piaţa Mărăşti (în staţia C.T.P. de circulaţie spre centru).


Pe lângă cele trei puncte de distribuire a apei potabile, clujenii se mai pot răcori la cişmelele stradale amplasate în cele mai circulate zone din oraş, din pieţele Lucian Blaga, Unirii, Mihai Viteazu, Avram Iancu şi Bulevardul Eroilor, dar şi în staţiile de transport public din zonele Minerva şi strada Memorandumului.

De asemenea, clujenii au la dispoziţie  puncte de distribuire a apei potabile şi în farmaciile din oraş. Măsurile au fost instituite pentru diminuarea efectelor caniculei şi a disconfortului termic.

 

Pe lângă acestea, Primăria municipiului Cluj-Napoca le recomandă clujenilor să evite ieşirea din locuinţă în perioadele cu temperaturi ridicate, să consume zilnic minim 2 litri de lichide - apă plată, ceai sau sucuri naturale, iar persoanelor vârstnice li se recomandă să rămână în încăperi răcoroase şi să evite ieşirile în oraş între orele 11.00-16.00.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama