UBER livrează îngheţată gratuit, în patru oraşe din România. Şi clujenii pot comanda îngheţată direct din aplicaţie

Autor: bianca.padurean din 22 august 2017, Vizualizari: 1 276

UBER livrează îngheţată gratuit, în patru oraşe din România. Şi clujenii pot comanda îngheţată direct din aplicaţieJoi, pe  24 august,  în intervalul 11:00 - 14:00, utilizatorii UBER vor putea comanda gratuit îngheţată Betty Ice, direct din aplicaţie. Campania se desfăşoară pentru al treilea an consecutiv în Bucureşti şi pentru prima dată în celelalte trei oraşe în care serviciul UBER este disponibil: Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov.


Anul acesta, îngheţata vine din Suceava şi este oferită de Betty Ice, cel mai mare producător românesc de îngheţată, înfiinţată în 1994 de către familia Armenean.

”Ne bucurăm să împărţim rezultatul muncii noastre cu oameni care adoră îngheţata. Anul acesta am lansat cinci produse noi, din gama noastră de top, care vor putea fi încercate gratuit de toţi cei care comandă UberIceCream. Le mulţumim pe această cale partenerilor noştri de la UBER şi ne bucurăm să facem echipă”, a declarat Ing. Kevin Armenean, Director Tehnic Betty Ice.

 

Cei care nu au încercat serviciul UBER până acum beneficiază şi de o primă cursă UBER gratuită dacă îşi fac cont pe Uber.com/App şi introduc în aplicaţie codul promoţional BettyIce.

 

UberIceCream este una dintre cele mai cunoscute şi iubite campanii UBER şi a devenit deja o tradiţie. A început în 2012, cu livrări de îngheţată în şapte oraşe din Statele Unite şi a crescut de la an la an, o dată cu UBER: 33 de oraşe din 10 ţări în 2013, 144 de oraşe din 38 de ţări în 2014, 254 de oraşe din 58 de ţări în 2015 şi peste 400 de oraşe din 69 de ţări în 2016.

 

Cum funcţionează?

 

  • Deschide aplicaţia Uber joi, 24 august, în intervalul orar 11:00 - 14:00
  • În partea de jos a ecranului va apărea un card special “UberIceCream” – apasă pe săgeata din dreapta şi se va deschide automat ecranul principal de comandă
  • Dacă ai permis accesul aplicaţiei la serviciile de localizare, adresa va fi setată automat în locul în care te afli.
  • În caz contrar, sau dacă vrei să comanzi la o altă adresă, setează manual adresa apăsând pe săgeata din dreptul adresei, de pe hartă
  • Apasă butonul “Comandă UberIceCream”: un şofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a-ţi aduce gratuit îngheţată (Te rugăm să te întâlneşti cu şoferul partener afară, deoarece nu va putea parca maşina pentru a-ţi aduce îngheţata la uşă).
dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama