UBB îşi deschide porţile pentru viitorii studenţi

Autor: Claudiu.Padurean din 5 septembrie 2017, Vizualizari: 477

UBB îşi deschide porţile pentru viitorii studenţiUniversitatea Babeş-Bolyai îşi va deschide miercuri, 6 septembrie, porţile pentru candidaţii din sesiunea de toamnă a admiterii, după ce a înregistrat, în urma sesiunii de admitere din luna iulie, o creştere a numărului de candidaţi cu 11% faţă de anul trecut.


Pentru sesiunea de toamnă sunt scoase la concurs 334 de locuri bugetate, 4.885 de locuri în regim cu taxă şi 1.578 de locuri pentru învăţământ la distanţă şi învăţământ cu frecvenţă redusă pentru studii universitare de nivel licenţă.

 

Şi absolvenţii de facultate care doresc să se înscrie la master pot opta pentru unul dintre cele 765 de locuri la buget rămase libere în urma sesiunii de admitere din luna iulie.

 

Candidaţii la statutul de student al Universităţii Babeş-Bolyai vor putea alege între cele 237 de programe de licenţă (învăţământ cu frecvenţă şi la distanţă), respectiv cele 223 de programe de master (învăţământ cu frecvenţă sau frecvenţă redusă).

 

Perioada sesiunii de toamnă a Admiterii la UBB este cuprinsă între 6 şi 20 septembrie 2017, iar condiţiile de admitere sunt identice cu cele din sesiunea de vară. Facultăţile din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai au elaborat diferite tipuri de probe scrise sau orale pentru testarea cunoştinţelor şi capacităţilor cognitive ale elevilor şi stabilind ponderea mediei de la bacalaureat în media finală de admitere. Toate informaţiile sunt disponibile pe paginile oficiale ale fiecărei facultăţi.

 

Calendarul admiterii, taxele, tematica de concurs, precum şi orice alt tip de informaţii necesare pot fi consultate accesând link-ul: http://admitere.ubbcluj.ro .

 

Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studenţesc Haşdeu.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama