Oamenii de afaceri clujeni investesc tot mai mult în start-up-uri

Autor: Claudiu.Padurean din 6 septembrie 2017, Vizualizari: 1 600

Oamenii de afaceri clujeni investesc tot mai mult în start-up-uriTot mai mulţi oameni de afaceri din Cluj care au construit companii de talie internaţională încep să investească în start-up-uri. În acest fel, ei pun în valoare inteligenţa şi creativitatea tinerilor. Cele mai multe astfel de start-up-uri sunt cele din domeniul software.


Oamenii de afaceri care conduc companii importante, care generează profituri consistente, încep tot mai mult să îşi plaseze capitalurile în start-up-uri tehnologice. Acestea sunt mici companii construite în jurul unei idei, care, dacă este realizată cu succes, poate să se transforme în afaceri de zeci de milioane de euro. Unii dintre managerii marilor firme de IT organizează chiar competiţii dedicate start-up-urilor, pentru a alege cele mai bune idei pe care le finanţează, spune directorul general al subsidiarei europene a unei companii cu capital american, Imprezzio Global, Tudor Ciuleanu.

 

Potrivit studiilor realizate de publicaţiile internaţionale din domeniul tehnologic, Clujul a devenit în ultimii ani cel mai bun loc din România pentru start-up-uri. Şi aceasta datorită numărului mare de tineri capabili să inoveze şi care au, totodată, şi spirit antreprenorial.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama