Horia Tecău triumfă la US Open

Autor: Claudiu.Padurean din 9 septembrie 2017, Vizualizari: 511

Horia Tecău triumfă la US OpenPerechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câştigat proba de dublu a turneului de tenis US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cei doi au învins vineri cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, cu 6-4, 6-3, anunţă RFI România.


Tecău şi Rojer obţin astfel al doilea lor titlu de Grand Slam, după cel de la Wimbledon, câştigat în 2015. Horia Tecău a mai câştigat titlul la Australian Open, la dublu mixt, în 2012, cu Bethanie Mattek-Sands (SUA).

 

Declaraţii Horia Tecău: Nu m-am gândit la titlu, ci doar să câştig încă un punct şi încă un punct. Ei au avut multe şanse pe serviciul meu, deci a fost un set foarte greu”.

 

Jean-Julien Rojer: Suntem foarte buni prieteni cu toţii. Mă gândeam că dacă nu câştig astăzi, Marc mă va tachina tot anul! Îi felicit, pentru că au avut o săptămână fantastică!”.

 

Feliciano Lopez: Juls şi Horia sunt în primul rând nişti tipi fantastici şi jucători foarte buni. A fost un scor apropiat. Cred că am avut destule şanse, dar asta a fost astăzi”.

 

Pentru câştigarea competiţiei americane, Tecău şi Rojer vor primi un cec de 675.000 de dolari şi 2.000 de puncte în ierarhia mondială.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama