Începe reabilitarea drumului judeţean Chinteni - Vultureni - Dealul Jurcii

Autor: Claudiu.Padurean din 11 septembrie 2017, Vizualizari: 458

Începe reabilitarea drumului judeţean Chinteni - Vultureni - Dealul JurciiPreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a semnat autorizaţia de construire în vederea executării lucrărilor de modernizare şi reabilitare pe drumul judeţean DJ 109A Chinteni – Vultureni – Dealu Jurcii, între kilometri 10+200 şi 48+566. Sectorul vizat de reabilitare, în lungime totală de 38,366 kilometri, începe în dreptul localităţii Chinteni, traversează localităţile Deuşu, Băbuţiu, Şoimeni, Panticeu, Recea Cristur, respectiv Căprioara şi se termină la intersecţia cu DJ 108B.


„Este o nouă promisiune pe care o respectăm, aceea de a oferi locuitorilor din zonă, dar nu numai, condiţii optime de circulaţie, incomparabil mai bune faţă de cele actuale. Chiar dacă durata maximă a lucrărilor a fost stabilită la 24 de luni, vom face tot ceea ce se impune pentru ca acest termen să fie cât mai redus”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

Drumul judeţean este foarte deteriorat în prezent. După modernizare, el va avea o platformă totală de opt metri. Vor exista câte două benzi de circulaţie cu lăţimea de trei metri fiecare, iar restul vor fi benzi de încadrare şi acostamente. Lucrările sunt în valoare de peste 27 de milioane de lei lei şi vor fi executate de SC Kiat Group Construct SRL. Finanţarea este asigurată din creditul de 50.000.000 de euro contractat de Consiliul Judeţean.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama