Clujul va găzdui Campionatul Mondial de Karate în luna noiembrie

Autor: Claudiu.Padurean din 17 septembrie 2017, Vizualizari: 1 060

Clujul va găzdui Campionatul Mondial de Karate în luna noiembrieClujul va găzdui în luna noiembrie cea mai importantă competiţie de arte marţiale derulată în acest oraş: Campionatul Mondial de Karate Tradiţional. Mii de participanţi sunt aşteptaţi din toate colţurile lumii. Pentru onoarea de a găzdui această competiţie, Clujul a concurat cu mai multe oraşe, inclusiv cu Soci din Rusia, gazda ultimei ediţii a Jocurilor Olimpice de Iarnă.


Artele marţiale stârnesc un interes tot mai mare la Cluj. În această primăvară, oraşul a găzduit Campionatul European de Karate, iar în luna noiembrie va găzdui Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, spune unul dintre organizatori, Marius Dumitru.

 

Competiţia pentru onoarea de a găzdui campionatul mondial a fost una dură, mai spune Marius Dumitru, pentru că în luptă au mai fost un oraş rusesc şi unul sloven. În acest an, Clujul a devenit o veritabilă capitală a sportului. Până acum, în 2017, Cluj-Napoca a găzduit trei campionate europene: de karate, de gimnastică artistică şi de baschet masculin.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama