SportinCluj.ro: Duel clujean în Cupa României la volei masculin - Cluj contra Dej

Autor: Claudiu.Padurean din 28 septembrie 2017, Vizualizari: 734

SportinCluj.ro: Duel clujean în Cupa României la volei masculin - Cluj contra DejEchipa de volei masculin a CS Universitatea Cluj va juca sâmbătă, 30 septembrie, în Cupa României contra formaţiei CS Unirea Dej. Meciul contează pentru faza 1 şi este programat de la ora 17:00 în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, anunţă U-Cluj.ro.


„Din păcate, timpul a fost foarte scurt şi nu am reuşit să facem meciuri de verificare. În momentul de faţă încercăm să facem o echipă competitivă. Eu sper ca în acest meci să jucăm cât mai bine pentru a vedea unde ne aflăm şi să ştim ce mai avem de pus la punct pentru meciurile din campionat. Echipa din Dej a făcut câteva transferuri bune, este o echipă care va avea un cuvânt de spus în campionatul din anul acesta, dar noi suntem U Cluj şi o să muncim pentru fiecare punct”, a declarat tehnicianul voleibaliştilor universitari, Răzvan Parpală, citat de SportinCluj.ro.

 

Pe lângă meciul din Cupa României, voleibaliştii se pregătesc şi pentru sezonul regulat din primul eşalon fotbalistic. Noul sezon competiţional al Diviziei A1 va începe în 7 octombrie, iar CS U Cluj va primi vizita echipei CSU UV Timişoara.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama