Asistent pentru nutriţie şi antrenament bazat pe inteligenţă artificială, made in Cluj

Autor: bianca.padurean din 17 septembrie 2017, Vizualizari: 12 685

Asistent pentru nutriţie şi antrenament bazat pe inteligenţă artificială, made in Cluj

 

Asistent pentru nutriţie şi antrenament bazat pe inteligenţă artificială, made in Cluj

 

Cluj Napoca, 17 Septembrie 2017

Asistent pentru nutriţie şi antrenament bazat pe inteligenţă artificială

 

O echipă de 15 specialişti în tehnologia informaţiei lucrează la dezvoltarea unei aplicaţii care are funcţia de consilier automat pentru sănătate şi nutriţie.

 


Pentru dezvoltarea acestei aplicaţii, societatea SC Art Dynasty SRL din Cluj-Napoca, str. Colinei nr.26 a câştigat proiectul european nerambursabil cu titlul ‘Asistent pentru nutriţie şi antrenament bazat pe inteligenţă artificială’, finanţat prin Programul Operational Competitivitate, Axa Prioritara? 2 "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitala competitiva", Obiectiv specific 2.2. „Cresterea contributiei sectorului TIC pentru competitivitatea economica”, Actiunea 2.2.1 „Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere”. Proiectul este co-finantat din FEDR prin POC 2014-2020. Proiectul a inceput din 9.08.2017 si va fi terminat in 9.08.2020. Valoarea totala a proiectul este de 4.599.043,29 lei din care asistenta financiara nerambursabila de 3.042.588,77 lei.

 

Informaţii despre aplicaţie

Interfaţa tangibilă pentru utilizator este un site adaptabil pentru dispozitivele mobile (tablete, laptopuri), însoţit de aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente, dar nucleul produsului este sistemul sugestii bazat pe IA (inteligenţă artificială).

Sistemul IA este bazat pe învăţare. El este iniţial antrenat cu date statistice de intrare furnizate de consilierii de sănătate (nutriţionişti, antrenori de fitness, medicii generalişti etc.).

Website-ul cat şi aplicaţia mobilă oferă o interfaţă în scopul gestionării contului personal, înregistrării şi actualizărilor biometrice ale utilizatorului. Asistentul reprezentat de aplicaţia de mobil va furniza date biometrice la sistemul principal, folosind senzorii terminalului (timp de somn, activitatea fizică, starea vremii etc.). Aceste date sunt esenţiale pentru a oferi reţete alimentare/dietă şi planurile de exerciţiu fizic adaptate pentru utilizator.

Această aplicaţie se diferenţiază de cel folosite de brăţările obişnuite de monitorizare a activităţii prin faptul că se bazează pe competenţe solide şi personalizare detaliată, bazată pe profilul fiecărui utilizator. Sistemul se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 20 şi 100 de ani, preponderant din mediul urban, cu deschidere către noile tehnologii.

 

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact:

Vizitiu Sveatoslav       

Art Dynasty SRL

Telefon mobil: 0740551863
Email: info@artdynasty.com

 

Downlodeaza Comunicat de presa

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama