Camera de Comerţ şi Industrie a României a premiat Univers T

Autor: Claudiu.Padurean din 14 noiembrie 2017, Vizualizari: 420

Camera de Comerţ şi Industrie a României a premiat Univers TCamera de Comerţ şi Industrie a României a premiat complexul hotelier Univers T din Cluj pentru rezultatele economice excepţionale obţinute în anul 2016. Univers T SA se află, pentru al treilea an consecutiv, pe locul I în Topul Naţional al Firmelor, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, potrivit ClujInsider.ro


Diploma şi trofeul care atestă locul I la nivel naţional au fost oferite la secţiunea Turism, categoria Întreprinderi Mijlocii. Gala de premiere a fost organizată în data de 9 Noiembrie, la Bucureşti, iar Univers T a fost reprezentat de o echipă formată din Valentin Lungu, Viorel Luca şi Vasile Topan.

 

”Doresc să dedic acest premiu unui om pe care l-am preţuit cu toţii: managerul SMC Adrian Pop. El ar fi trebuit să fie alături de noi, la gala organizată la Bucureşti. Din păcate, însă, Adrian Pop s-a stins din viaţă mult prea devreme, la doar 39 de ani. Am avut durerea să îl conducem pe ultimul său drum chiar în ziua în care ar fi trebuit să ne bucurăm împreună de acest premiu foarte important”, a declarat reprezentantul Univers T, Valentin Lungu.

 

Noul premiu certifică faptul că Univers T este una dintre cele mai bune companii hoteliere din România, în condiţiile în care, recent, societatea clujeană s-a situat pe locul I în Top Profit România 2017 şi pe locul I în Top Afaceri România 2017. Performanţele manageriale ale echipei complexului hotelier clujean au fost recunoscute şi de faptul că în anul 2016, Univers T a ocupat locul I în Topul Naţional al Firmelor Private din România, realizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. 

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama