La Cluj începe Romanian Open Squash

Autor: Claudiu.Padurean din 16 noiembrie 2017, Vizualizari: 1 086

La Cluj începe Romanian Open SquashCel mai important eveniment dedicat squash-ului din România începe azi la Cluj. Romanian Open Squash va avea loc până duminică, pe un spectaculos teren de sticlă care a fost deja montat în interiorul Iulius Mall. Turneul, aflat la cea de-a 5-a ediţie, aduce în acest an la Cluj-Napoca elita squashului naţional şi internaţional: 120 de participanţi vor concura în cadrul turneului.


”Va fi cea mai spectaculoasă ediţie, participanţii având mize importante în punctaje cu greutate în competiţia natională şi în cea a circuitului profesionist internaţional şi în premii în valoare de peste 7.000 USD. Jucătorii străini din acest an vin din peste 20 de ţări printre care Egipt, Pakistan, Noua Zeelandă, Brazilia, Spania, Cehia, Austria, Canada, etc iar printre ei se află nume importante ale circuitului profesionist, precum Aqeel Rehman, Lyell Fuller, Bernat Jaume, foşti campioni ai ediţiilor precedente şi cel mai bun jucător U17 din Egipt, ţara care domină topul circuitului internaţional profesionist”, spun organizatorii.

 

Finalele turneului vor avea loc, duminică 19 noiembrie, după oră 14.00, dar vor fi meciuri foarte spectaculoase şi în sferturile de finală şi semifinalele de sambătă, care se vor desfăşura de la cu orele 10:45 respectiv 19:00. 

 

Pe parcursul celor trei zile organizatorii vin cu o abordare interactivă a squasului. Pro Squash România, alături de partenerii evenimentului, va derula concursuri deschise tuturor, cu premii substanţiale dedicate celor interesaţi să afle mai multe despre competiţie şi despre cel mai sănătos sport din lume.

 

Sebastian Baciu, preşedinte al ACS Pro Squash Cluj-Napoca, spune că “Împreună cu Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, cât şi cu aportul Consiliului Judeţean Cluj, de la an la an reuşim să creştem calitatea turneului organizat în oraşul nostru. Romanian Open Squash devine cu fiecare an care trece punctul de reper pentru anul competiţional de squash al României şi sperăm că începând cu acest an, un turneu de squash PSA din Europa Centrală şi de Est, frecventat de cei mai buni jucători de squash ai lumii. Totodată, este un deziderat al comunităţii de squash din România ca sub egida Federaţiei Române de Squash şi împreună cu cei de la Professional Squash Association să reuşim să atingem în următorii 5-10 ani performanţele unor ţări cu mai mare tradiţie în squash, să avem mii de jucători legitimaţi la cluburile de squash din România şi să beneficiem de o infrastructură cât mai mare, să putem practica jocul de squash pe aproximativ 500 terenuri de squash. Le mulţumim şi în acest an partenerilor dragi ai acestui eveniment şi vă invităm să ne urmăriţi în Iulius Mall cât şi în direct pe canalul propriu de pe https://www.youtube.com/prosquashromania”.

 

De la începuturile ei, misiunea ACS Pro Squash Cluj-Napoca este să ajute construirea comunităţii de squash din România. Viziunea asociaţiei este de a rămane promotorul celui mai mare turneu de specialitate din România, prin intermediul numărului şi nivelului calitativ al jucătorilor, al fondului de premii şi prin intermediul conceptului şi premierelor pe care le aduce fiecare nouă ediţie.

 

 

Programul evenimentului:

 

Joi 16 Noiembrie 2017

12:00-18:00  Jocuri de calificare PSA

Squash Club Cluj, str Serpuitoare FN

 

Vineri 17 Noiembrie 2017

11:00-12:00 Conferinţa de Presă

Terenul mobil de sticlă, Iulius Mall

Invitaţi:

Sebastian Baciu - Preşedinte ACS ProSquash Cluj Napoca

Călin Codarcea - Project Manager Romanian Open Squash

Gelu Constantinescu - Preşedinte Federaţia Română de Squash

Camelia Hanga - Learning and Development Manager, Betfair România Development

12:15-19:00 Turneu profesionist PSA-Turul 1

19:00-22:00 Jocuri Divizia A masculin

Terenul mobil de sticlă, Iulius Mall

10:00-22:00 Meciuri Divizia A, Divizia B, Fete

  Squash Club Cluj, str Serpuitoare FN

 

Sâmbătă 18 Noiembrie  2017

10:45-14:00 Turneu profesionist PSA-Sferturi de finală

19:00-21:00 Turneu profesionist PSA-Semifinale

Terenul mobil de sticlă, Iulius Mall

  10:00-22:00 Meciuri Divizia A, Divizia B, Fete

  Squash Club Cluj, str Serpuitoare FN

 

Duminică 19 Noiembrie 2017

13:00-16:00 Romanian Open Squash 2017 - Finale Divizia A, B şi Feminin

16:00-17:00 Turneu profesionist PSA-Finală

17:00 - Festivitate de premiere

  Terenul mobil de sticlă, Iulius Mall

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama