Comunitatea femeilor lider se întâlneşte la Cluj-Napoca, în 21 martie

Autor: bianca.padurean din 21 noiembrie 2017, Vizualizari: 1 677

Comunitatea femeilor lider se întâlneşte la Cluj-Napoca, în 21 martieConferinţa de Leadership Feminin The Woman, cea mai mare conferinţă de leadearship feminin din România anunţă oficial deschiderea evenimentului în 21 martie 2018 la Cluj-Napoca cu peste 600 de femei din mediul de business românesc.


De 7 ani, peste 6000 de femei din domenii de business diverse, femei întreprinzătoare cu stiluri de viaţă diferite, dar mai ales modele inspiraţionale pentru cei din jurul lor participă anual la Cluj-Napoca în cadrul evenimetului de referinţă pentru femeile lider.

În cadrul ediţiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Bîrlădeanu, Ana-Mara Brânză, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Măriuca Talpeş au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.

 

The Woman: Cea mai bună versiune a ta!

 

Pentru această ediţie, femeia The Woman este o versiune mai bună, mai puternică, într-o continuă dezvoltare. Tematica abordată anul acesta The Woman: Cea mai bună versiune a ta! pune accent pe femeia care are curajul de a fi propriul său model. De-a lungul anilor, societatea ne-a arătat că cel mai bun model pe care îl poţi urma eşti tu însuţi, de aceea investind în propria persoană, investeşti în educaţia ta şi în comunitatea în care activezi. The Woman nu este despre perfecţiune, ci despre procesul prin care fiecare persoană trece pentru a deveni cea mai bună versiune a sa. 

În 21 martie, peste 20 de speakeri naţionali şi internaţionali vor susţine prezentări inedite şi oferi experienţe memorabile. Scopul The Woman este să ajute comunităţi prin împărtăşirea de cunoştinţe, crearea de conexiuni şi apartenenţa la o comunitate de femei puternice şi informate.

 

Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman îş va atinge potenţialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel naţional şi de ce nu, internaţional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas.”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.

 

Comunitatea The Woman

De-a lungul ediţiilor, femeia The Woman a devenit din ce în ce mai încrezătoare, inspirând femeile de pretutindeni şi dezvoltându-se constant alături de o comunitate puternică. Conferinţa a inclus prezentări, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman şi a oferit oportunităţi de colaborare pentru participanţii prezenţi la eveniment.

Conferinţa The Woman promovează un proces educaţional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spaţiul public, fiind un punct de referinţă pentru femeile dornice de dezvoltare.

The Woman s-a dezvoltat an de an prin conferinţa The Woman, dar şi prin revista digitală The Woman.ro ce cuprinde articole legate de educaţie, carieră, lifestyle sau fashion. Înscrierile pentru noua ediţie a Conferinţei The Woman au început pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama