Află ce ne rezervă vremea în următoarele două săptămâni

Autor: mihaela.ursan din 27 noiembrie 2017, Vizualizari: 544

Află ce ne rezervă vremea în următoarele două săptămâniPotrivit Administraţiei Naşionale de Meteorologie (ANM), vremea va deveni din ce în ce mai rece, în perioada 27 noiembrie - 10 decembrie.


Se va răci în majoritatea regiunilor ţării.

În primele zile ale intervalului, în Transilvania, temperatura va scădea, vremea urmând să devină rece pentru sfârşitul lunii noiembrie.

Ziua temperaturile maxime vor fi în jur de 2 - 3 grade, iar noapte de -5 -2 grade, cu posibilitatea înregistrării unor valori termice mai scăzute în noaptea de miercuri spre joi (29/30 noiembrie), în depresiunile din estul regiunii.

În data de 30 noiembrie se va încălzi uşor, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va ajunge la 6 grade, iar a celor minime se va situa în jurul valorii de 1 grad. Răcirea treptată estimată după data de 2 decembrie se va concretiza în temperaturi maxime, în medie, de 0 - 2 grade şi minime ce vor coborî în a doua săptămână la -6 grade.

Local, vor fi precipitaţii însemnate cantitativ în primele două zile şi în intervalul 30 noiembrie - 3 decembrie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă, urmând să crească uşor după data de 8 decembrie.


dle templates freefilm online


Tag-uri: meteo vreme ANM frig

Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama