SportinCluj.ro: Meci extraordinar făcut de Universitatea Cluj în Cupa României

Autor: Claudiu.Padurean din 30 noiembrie 2017, Vizualizari: 698

SportinCluj.ro: Meci extraordinar făcut de Universitatea Cluj în Cupa RomânieiEchipa de fotbal Universitatea Cluj, liderul Ligii a III-ea, a reuşit unul dintre cele mai bune meciuri ale ultimilor ani. În Cupa României, clujenii au fost eliminaţi cu greu de o echipă care are pretenţii la titlul de campioană, Dinamo Bucureşti. Universitatea Cluj a fost susţinută de aproximativ 10.000 de suporteri, iar dinamoviştii au fost impresionaţi de atmosfera de pe ClujArena, potrivit SportinCluj.ro.


Partida a început prost pentru Universitatea Cluj. Mai întâi, Giurgiu a ratat un penalty, în minutul 4. Mai mult, în minutul 14, Corbu a deschis scorul pentru Dinamo Bucureşti. Tot în prima jumătate de oră a partidei, doi dintre jucătorii de bază ai Universităţii, Onicaş şi Lemnaru s-au accidentat, iar antrenorul clujenilor, Adrian Falub, a fost nevoit să facă două schimbări.

 

Meciul a redevenit echilibrat după ce Goga a reuşit să marcheze golul egalizator, în minutul 34. Cele 90 de minute regulamentare de joc s-au încheiat cu scorul de 1-1. Au urmat prelungirile, iar la loviturile de departajare, trei dintre cei mai buni jucători ai Universităţii Cluj, Goga, Florescu şi Chiş au ratat penlaty-urile, iar Dinamo Bucureşti merge mai departe în sferturi, cu scorul general de 4-2. Singurul penalty reuşit al clujenilor a fost transformat de Ursu.

dle templates freefilm online
Sursa: Foto: CJSport.ro

Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama