Aproximativ 100 de magistraţi au protestat împotriva modificării legilor Justiţiei

Autor: bianca.padurean din 18 decembrie 2017, Vizualizari: 853

Aproximativ 100 de magistraţi au protestat împotriva modificării legilor JustiţieiAproximativ 100 de judecători şi procurori de la tribunalele şi parchetele din Cluj-Napoca, Gherla şi Dej au protestat, astăzi, la Cluj. Ei sunt nemulţumiţi de modificările Legilor Justiţiei despre care spun că vor afecta mai mult populaţia, decât pe magistraţi în sine.


Magistraţilor de la Cluj li s-au alăturat şi oameni obişnuiţi care le-au dăruit flori protestatarilor. Protestul magistraţilor a început în jurul orei 12.00 şi s-a încheiat o oră mai târziu.

 

Ei au coborât din sălile de judecartă şi din sălile parchetelor, cu robele în mână. Magistraţilor ieşiţi în faţa Curţii de Apel Cluj să protesteze li s-au alăturat oameni obişnuiţi. Proteste similare au avut loc şi în Sălaj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud. Singurul magistrat care a dat declaraţii cu privire la protest a fost judecătorul Cristi Danileţ, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii. El a spus că modificările Legilor Justiţiei vor afecta mai mult populaţia, decât magistraţii. 

 

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama