SportinCluj.ro: Pârtia de schi din Feleacu, deschisă în Ajun de Crăciun

Autor: Claudiu.Padurean din 23 decembrie 2017, Vizualizari: 737

SportinCluj.ro: Pârtia de schi din Feleacu, deschisă în Ajun de CrăciunIubitorii sporturilor de iarnă pot să îşi petreacă Ajunul de Crăciun altfel decât la cumpărături sau la pregătirea mâncărurilor pentru masa festivă. Pista de schi din Feleacu şi-a deschis porţile şi va fi deschisă în 24 decembrie până la ora 16.00, potrivit SportinCluj.ro.


În data de 25 decembrie, pârtia va fi închisă, iar între 26 şi 29 decembrie va avea un orar special. ”Preţurile din acest sezon sunt tot de 5 lei fiecare urcare şi reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei – 10 urcări, 65 de lei – 15 urcări, 80 de lei – 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi şi snowboard la preţul de 40 de lei/zi.

 

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă bună în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing. Nici cei mici nu au fost uitaţi: acestia se pot distra  în rotondo sau se pot juca în spaţiul special amenajat din cadrul parcului de distracţii. La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa şi se pot ”reface” cu un apres ski la barul pensiunii. Şi pârtia de începători este amenajată şi îşi aşteaptă “elevii”. O urcare cu”baby-lift”-ul costă 2 lei. SnowPark-ul este încă în curs de amenajare şi se va redeschide în cursul săptămânii viitoare. Reamintim că accesul în cadrul SnowPark-ului este permis doar cu cască de protecţie şi protecţie de spate”, spun reprezentanţii administratorilor pârtiei de schi.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama