Top 10 câini pentru copii şi familie

Autor: maria.petruta din 18 ianuarie 2018, Vizualizari: 2 271

  1. Top 10 câini pentru copii şi familieGolden Retriever

 

Golden Retriever este un câine inteligent, loial, afectuos, extrem de răbdător, ceea ce indică că este perfect pentru copii. Sunt dinamici din punct de vedere fizic, au un nivel destul de înalt de activitate, le place să se joace, să alerge. Din punctul de vedere al îngrijirii, adecvată e necesar să fie periat de minim două ori pe săptămână. Aflaţi mai multe detalii aici.

 

 


  1. Labrador Retriever

Aceasta este una dintre cele mai populare rase de câini şi pentru un motiv bun – Labrador Retriever este jucăuş, răbdător, iubitor, protector şi fiabil. Sunt foarte inteligenţi şi se descurcă bine la instruire. Au nevoie o mulţime de exerciţii (iubesc înotul). Dau dovadă de rezistenţă, forţă şi ascultare. Blana lor necesită pieptănare săptămânală pentru a o menţine curată şi sănătosă. Aflaţi mai multe despre ceea ce face Labrador Retrievers aici.

  1. Poodle

Pe lângă trăsăturile lor adesea distinctive, pudelul este un câine foarte inteligent, loial şi blând. Rasa este disponibilă atât în dimensiuni miniatură, cât şi standard, ceea ce înseamnă că puteţi alege dimensiunea specifică a pudelului care se potriveşte cel mai bine cu mediul dvs. de viaţă. Fiecare rasă vine cu diferite avantaje. Rasa standard este foarte ascultătoare şi inteligentă, jucăuşă şi aventuroasă (deşi adesea timidă cu străinii, se înţelege foarte bine cu oamenii şi copiii familiari). Miniaturile, pe de altă parte, tind să se dedice unei singure persoane, se înţeleg bine şi cu alte animale de companie şi cu copii şi sunt inteligente, receptive, ascultătoare şi jucătoare. Citiţi articolul complet AICI.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama