Noua EBA face furori în PSD Arad. A ajuns ţinta ironiilor în KMKZ

Autor: Claudiu.Padurean din 19 ianuarie 2018, Vizualizari: 2 217

Noua EBA face furori în PSD Arad. A ajuns ţinta ironiilor în KMKZPSD-ul are un nou geniu feminin, pe arădeanca Ingrid Iordache, liderul tineretului arădean. Aceasta a fost ridiculizată de redactorii de la kmkz.ro, în urma unei declaraţii de presă, potrivit UPNews.ro.


Într-un text publicat astăzi, redactorii de la KMKZ spun despre Ingrid Iordache că „Olguţa şi Carmen Dan sunt pantaloni scurţi pe lângă ea!“. Liderul tineretului arădean a fost numită de cei de la KMKZ „noul geniu al PSD“ şi „noua stea a economiei naţionale“. Redactorii de la KMKZ spun că „ce a zis Olguţa e pantaloni scurţi pe lângă ce a zis Ingrid Iordache de la TSD Arad, noua stea a economiei naţionale, care, fiind şi mai tânără şi cu mintea mai vioaie, a gândit cu voce aşa: „Inflaţia nu se poate produce în România, în momentul de faţă, întrucât au crescut şi salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca produsele să rămână pe raft”.


Concluzia celor de la KMKZ a fost că având asemenea politicieni, România va ajunge pe culmile progresului: „Vă daţi seama ce înseamnă asta? Înseamnă că progresăm, ca ţară. E o încântare să vezi că, în ţara ta, minţile strălucite nu mai trebuie să treacă prin şcoala de secretariat de la Teleorman sau prin PRM School of Economics pentru a ajunge o voce, un talent.” Cu Ingrid Iordache, viitor de aur, ţara noastră are!


http://kmkz.ro/de-ras/ingrid-iordache-noul-geniu-al-psd-ului-olguta-si-carmen-dan-sunt-pantaloni-scurti-pe-langa-ea

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama