Snow-parkul din Feleacu îi atrage pe cei care vor să facă mişcare în aer liber

Autor: Claudiu.Padurean din 25 ianuarie 2018, Vizualizari: 1 473

Snow-parkul din Feleacu îi atrage pe cei care vor să facă mişcare în aer liberComuna Feleacu a devenit supraaglomerată, deoarece mii de clujeni merg în fiecare zi pentru a se bucura de singurul parc din judeţ destinat sporturilor de iarnă. Acesta este situat la doar şapte kilometri depărtare de Cluj şi permite practicarea schiului, snowboarding-ului, săniuşului, dar şi tubingului sau zorbingului.


Parcul destinat amatorilor de sporturi de iarnă este situat pe versantul dinspre Cluj al Dealului Feleacului. Piesa de rezistenţă a acestui parc sportiv este reprezentată de două pârtii de schi ideale pentru copiii care învaţă secretele acestui sport.

 

”Mie îmi place foarte mult aici, pentru că am instructor de schi, care mă învaţă cum să controlez schiurile. Săptămâna viitoare, în vacanţă, o să plec cu colegii în tabără de schi la Păltiniş şi o să am ocazia să folosesc ceea ce am învăţat aici”, spune Anda, în vârstă de 9 ani.

 

În Feleacu există şi pârtii pentru sănii, dar şi posibilitatea de a practica tubingul, adică un soi de bob pe colaci de cauciuc umflaţi cu aer, ori zorbingul, adică rostogolirea cu ajutorul unor sfere transparente.

 

”Eu am făcut zorbing, dar m-am cam speriat, este destul de dur. O să mă dau mai departe cu sania şi o să ma duc şi pe pista de tubing”, spune Rareş, de 11 ani.

 

Pentru copiii mai mici de cinci ani, există şi o morişcă cu ajutorul căreia pot învăţa cum să schieze. Marele câştig oferit de acest parc este posibilitatea oferită celor care vor să facă mişcare în aer liber, într-un loc frumos, situat la o distanţă atât de mică de Cluj.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Reportaj

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama