VIDEO. Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, cere demisiile lui Dragnea şi Tăriceanu

Autor: Claudiu.Padurean din 25 ianuarie 2018, Vizualizari: 2 215

VIDEO. Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, cere demisiile lui Dragnea şi TăriceanuPreşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, este de părere că preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, ar trebui să renunţe la funcţii. În opinia lui Daniel Buda, demisiile celor doi ar fi un gest de normalitate, după ce preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, precum şi vicepreşedintele Comisiei, Frans Tmmermans, au criticat încercarea de a modifica legile justiţiei. 


Daniel Buda le mai atrage celor doi lideri ai coaliţiei de guvernare asupra faptului că tentativa de modificare a legilor justiţiei a fost criticată şi de 4.000 de magistraţi, precum şi de sute de mii de români care au ieşit în stradă.

 

Preşedintele PNL Cluj este de părere că, dacă legile justiţiei vor intra în vigoare în actuala lor formă, există riscul ca membrii Comisiei Europene să ceară activarea articolului 7 din Tratatul de la Lisabona şi, în consecinţă, România să îşi piardă dreptul de vot în Consiliul European. Motivul ar fi acela că oficialii europeni îşi vor pierde încrederea că independenţa Justiţiei poate fi respectată în România. O altă consecinţă gravă ar putea fi suspendarea unor programe europene de finanţare pentru România.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama