Transilvania atrage tot mai mulţi turişti evrei

Autor: Claudiu.Padurean din 4 februarie 2018, Vizualizari: 1 197

Transilvania atrage tot mai mulţi turişti evreiTransilvania atrage în ultimii ani tot mai mulţi turişti evrei. Aceeştia vin după ce companiile aeriene low-cost au deschis linii directe între oraşe precum Cluj-Napoca şi Tel Aviv. Ei sunt încântaţi de pesajele frumoase, dar şi de mâncarea şi băutura servite în pensiunile din România.


Staţiunile din Transilvania au redevenit atractive pentru turiştii din Israel. Cei mai mulţi ajung pe aeroportul internaţional din Cluj-Napoca şi, după ce vizitează oraşul, pornesc în excursii prin regiune. Unii merg la Borsec pentru a se bucura de apele minerale, alţii ajung la Muntele Băişorii sau la Arieşeni pentru zăpadă sau merg la Salina Turda.

 

Munţii Apuseni atrag mulţi turişti dornici să se bucure de aerul curat şi de gastronomia locală. În ultimii ani, Mărişelul a devenit o destinaţie la modă pentru aceşti oaspeţi.

 

Experţii în turism se aşteaptă ca numărul vizitatorilor din Israel să crească şi mai mult în anii următori. Şi aceasta pentru că România este considerată drept o ţară mai sigură decât altele din Europa.

dle templates freefilm online


Categoria: Reportaj

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama