Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul Kona Electric

Autor: mihaela.ursan din 7 februarie 2018, Vizualizari: 623

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul Kona ElectricOdata cu noul Kona Electric, Hyundai lanseaza primul SUV compact, complet electric.


Hyundai dezvaluie primele detalii despre noului Kona Electric, inaintea prezentarii oficiale, care va avea loc marti, 27 februarie. Odata cu aceasta lansare, Hyundai devine prima marca auto din Europa care produce un SUV de clasa compacta, complet electric. Modelul va fi disponibil pe piata europeana incepand cu vara acestui an.

Kona Electric va fi realizat in doua versiuni de propulsie, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice de pe piata, cu o autonomie de aproape 470 de kilometri, cea mai mare oferita in acest moment in clasa sa (obiectiv intern in conformitate cu reglementarile WLTP). In plus, conducatorii auto vor beneficia de confort, conectivitate, precum si de tehnologii de siguranta activa si de asistenta la volan.

Hyundai detine portofoliul de masini ecologice cu cea mai extinsa gama de motoare, fiind primul constructor auto din lume care a introdus o linie de productie de serie pentru autovehiculele cu celule de combustibil pe baza de hidrogen (ix35, iar recent, succesorul, Nexo). De asemenea, Ioniq este primul autovehicul din lume disponibil in trei variante de propulsoare electrice.

Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand cu anul 2007.

dle templates freefilm online


Tag-uri: Kona SUV Hyundai

Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama