Locuitorii coloniei Borhanci, nemulţumiţi de drumul de acces, aproape impracticabile

Autor: Ioan.Ciorca din 13 ianuarie 2010, Vizualizari: 771

Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că nu mai pot circula şi că îşi strică maşinile de fiecare dată când le scot din curte, deşi colonia Borhanci se află la doi kilometri Cluj-Napoca.
Locuitorii coloniei Borhanci, nemulţumiţi de drumul de acces, aproape impracticabile
Localnicii coloniei Borhanci, colonie aflată la doi kilometri de Cluj-Napoca, sunt nemulţumiţi din cauza drumului aproape impracticabil pe care trebuie să îl parcurgă de la reşedinţă spre locurile de muncă şi invers. Cratere de diferite diametre se ivesc pe drum, astfel că locatarii vilelor construite în zonă de abia pot ajunge acasă cu maşina. O parte dintre ei preferă să îşi lase autovehiculele la strada principală şi să îşi pună cizmele de cauciuc în picioare.
Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca declară că în măsura în care condiţiile meteo permit, se va interveni pentru umplerea cu pietriş şi material a gropilor.
Autorităţile nu investesc în modernizarea drumului, deoarece mai întâi trebuie făcută canalizarea. Această lucrare va fi realizată din fonduri europene şi se află în faza de licitaţie.dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama