Horia Nasra arata cu degetul spre Alin Tise: Scandalurile politice umbresc CENTENARUL. Presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea, dat ca model de bune practici

Autor: invitati din 1 noiembrie 2017, Vizualizari: 1 645

De Horia Nasra, deputat PSD

În mai puţin de două luni intrăm în anul în care sărbătorim CENTENARUL, Marea Unire de la 1918 fiind cel mai important eveniment istoric al poporului român, Unirea realizându-se într-un context deosebit, prin trei momente succesive, pe cale democratică: unirea Basarabiei, a Bucovinei, a Transilvaniei cu Vechiul Regat.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Marea Neagra trebuie sa fie o prioritate a Uniunii Europene cand Romania va prelua presedintia Consiliului UE

Autor: invitati din 9 octombrie 2017, Vizualizari: 955

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, consideră că Marea Neagră trebuie să fie o prioritate a Uniunii Europene când România va prelua preşedinţia Consiliului UE.

Categorie: VOX POLITICA

 

Petro Poroşenko şi Ucraina trebuie să înţeleagă că drepturile românilor din această ţară nu pot fi călcate în picioare!

Autor: invitati din 28 septembrie 2017, Vizualizari: 2 060

Petro Poroşenko şi Ucraina trebuie să înţeleagă că drepturile românilor din această ţară nu pot fi călcate în picioare!De Daniel Buda, europarlamentar PPE

Astăzi, în cadrul şedinţei Grupului PPE din Parlamentul European a avut loc o dezbatere pe tema noii legi a Educaţiei din Ucraina care prevede interzicerea învăţământului în limbile minorităţilor în ciclurile superioare celui primar. Astfel, peste 400.000 de etnici români vor fi afectaţi de această lege profund nedreaptă care îngrădeşte un drept fundamental al omului, respectiv dreptul la educaţie. Am propus în cadrul Grupului PPE ca acest subiect să fie supus spre dezbatere şi în cadrul şedinţei plenare a Parlamentului European şi sunt convins că, acest lucru se va întâmpla cu sprijinul colegilor mei din Grup. Chiar dacă formaţiunea politică din care provine preşedintele Petro Poroşenko este parte a familiei Grupului PPE, iniţiativa preşedintelui a stârnit îngrijorare la Bruxelles şi este condamnată cu fermitate. Acţiunea acestuia este regretabilă mai ales că nu doar România, ci şi alte state care sunt afectate de noua lege a educaţiei au fost alături de Ucraina în momentele dificile ale istoriei şi, mai ales, în cel mai recent conflict cu Rusia. Petro Poroşenko trebuie să înţeleagă că drepturile românilor din Ucraina nu pot fi călcate în picioare şi nici negociate. Vă redau mai jos intervenţia susţinută de mine în şedinţa Grupului PPE de astăzi:

Categorie: VOX POLITICA

 

Prezenţa la Cluj a Comisiei de Dezvoltare Regionala din Parlamentului European va responsabiliza şi mai mult România

Autor: invitati din 25 septembrie 2017, Vizualizari: 636

Prezenţa la Cluj a Comisiei de Dezvoltare Regionala din Parlamentului European va responsabiliza şi mai mult RomâniaDe Daniel Buda, europarlamentar PPE

Vizita la Cluj a delegaţiei Comisiei de Dezvoltare Regională din Parlamentul European s-a încheiat cu o vizită la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj. Cu această ocazie a avut loc un schimb de opinii cu directorul aeroportului, domnul David Ciceo, care ne-a prezentat proiectele de viitor ale instituţiei precum şi faptul că în aceste zile, aeroportul sărbătoreşte 2 milioane de pasageri înregistraţi în acest an.

Categorie: VOX POLITICA

 

Grupul PPE din Parlamentul European este aproape de agricultorii din România şi din Uniunea Europeană!

Autor: invitati din 19 septembrie 2017, Vizualizari: 796

Grupul PPE din Parlamentul European este aproape de agricultorii din România şi din Uniunea Europeană!Grupul PPE este cel mai puternic apărător din Parlamentul European al intereselor fermierilor europeni. Acesta este cel care a asigurat un buget substanţial pentru agricultură în timpul ultimei reforme a Politicii Agricole Comune.

Categorie: VOX POLITICA

 

Vladimir Mătusan îl atentionează pe Alin Tise să fie atent la documentatia proiectelor sustinute de Guvern prin PNDL

Autor: invitati din 15 septembrie 2017, Vizualizari: 646

Având în vedere mai vechile şi recentele stângăcii administrative ale Executivului Consiliului Judeţean Cluj, care produc efecte negative imediate şi pe termen lung, PSD Cluj îi solicită preşedintelui Consiliului Judeţean, Alin Tişe, să depună la timp documentaţia pentru finanţarea drumurilor judeţene, obţinută prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Categorie: VOX POLITICA

 

Guvernul PSD finanţează proiectele clujenilor: 670,367,594 de lei pentru dezvoltarea localităţilor din Cluj!

Autor: invitati din 20 iulie 2017, Vizualizari: 842

PSD Cluj salută alocarea celor 670,367,594 de lei de către Guvernul PSD, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pentru obiective de dezvoltare şi modernizare din judeţul Cluj.

Categorie: VOX POLITICA

 

Ludovic Orban: Victoria norocoasa a motilor. Horia Nasra: Gresiti domnule Orban, motii nu au fost invinsi niciodata, nu pot fi invinsi!

Autor: invitati din 10 iulie 2017, Vizualizari: 6 457

Mii de moţi s-au adunat şi în 2017 la Crucea Iancului de la Mărişel, pentru a-i aduce un omagiu lui Avram Iancu şi eroilor care au luptat pentru apărarea neamului românesc. Primarul comunei Mărişel, Viorel Ghic, a reuşit să organizeze evenimentul extrem de bine, în condiţiile în care la manifestare era aşteptat, ca invitat de onoare, proaspătul preşedinte al PNL, dl. Ludovic Orban.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra sare in apararea profesorilor, explicandu-i lui Tariceanu ca este o onoare sa fii profesor

Autor: invitati din 10 iunie 2017, Vizualizari: 1 437

După  de Legea salarizării a fost adoptata de Parlamentul României, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a exprimat nemulţumirea în privinţa măririlor salariale. Iar majorarile pentru profesori i s-au parut cele mai nepotrivite.

Categorie: VOX POLITICA

 

PSD transformă ţara într-o moşie condusă de corupţi

Autor: invitati din 4 mai 2017, Vizualizari: 848

de Monica Macovei, europarlamentar, M10

PSD face exact ce a dorit să facă, în iarnă, prin OUG 13 şi prin legea graţierii. Şi mai mult decât atât: PSD graţiază corupţii, vrea să audieze procurori în Parlament, poate şi jurnalişti şi protestari, elimină cvorumul de şedinţă obligatoriu la comisiile parlamentare. Atunci, doar protestele din stradă i-au oprit.

Categorie: VOX POLITICA

 

Salarii cu 30% mai mari pentru primari! Horia Nasra: Salariile lor trebuiau crescute inca de acum cativa ani!

Autor: invitati din 25 aprilie 2017, Vizualizari: 989

Parlamentarii au supus la vot secret majorarea salariilor pentru primari. Propunerea de majorare a salariilor a venit din partea PSD, cea de vot secret din partea PNL. 

 

Categorie: VOX POLITICA

 

Cornel Itu: Deputatii PSD au votat pentru facilitati acordate celor care ofera sponsorizari sau acte de mecenat

Autor: invitati din 21 aprilie 2017, Vizualizari: 1 589

Am votat miercuri, 19 aprilie, alături de colegii din Grupul Parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, pentru adoptarea Proiectul de Lege pentru modificarea art.456 alin.(1) lit. d) din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, noul act normativ aducând îmbunătăţiri în privinţa facilităţilor acordate celor care oferă sponsorizări, fac acte de mecenat sau finanţează burse private.

Categorie: VOX POLITICA

 

Mesajul de Paşte al senatorului Vasile Cristian Lungu (P)

Autor: Claudiu.Padurean din 11 aprilie 2017, Vizualizari: 2 389

Mesajul de Paşte al senatorului Vasile Cristian Lungu (P)Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! E ziua în care iertăm şi dăruim, ziua in care învăţăm să fim mai buni! Vă doresc tuturor un Paşte fericit alături de cei dragi!

 

Categorie: Politica / VOX POLITICA

 

Frumoasa calatorie a ursilor panda

Autor: invitati din 22 martie 2017, Vizualizari: 968

Grupul de Iniţiativă Basarabeană din Cluj-Napoca şi Teatrul Geneza Art din Chişinău prezintă piesa ”Frumoasa călătorie a urşilor panda”, după Matei Vişniec.

eveniment recomandat de DISPERSIE#Răspândim Idei

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Cand veti sustine bugetarea proiectelor promise domnule Emil Boc? Nimeni si nimic nu va poate impiedica sa faceti asta!

Autor: invitati din 21 martie 2017, Vizualizari: 1 609

Deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, atrage atenţia că în ultimii ani o serie de proiecte propuse clujenilor de către Emil Boc în campaniile electorale au fost abandonate, altele blocate.

Categorie: VOX POLITICA

 

Senatorul Vasile Ilea il trage de maneca pe Emil Boc: Unde ati disparut domnule primar?

Autor: invitati din 15 martie 2017, Vizualizari: 1 113

PSD Cluj-Napoca constată cu regret indolenţa edilului Emil Boc cu privire la participarea sa, la un eveniment care putea veni în sprjinul clujenilor, în condiţiile în care alţi primari din Transilvania şi-au respectat cu adevărat statutul de primar.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra catre Boc: Scandalul placutelor multilingve e artificial! Cluj-Napoca, Klausenburg, Kolozsvar, Claudiopolis inseamna tot Cluj-Napoca domnule Boc!

Autor: invitati din 22 februarie 2017, Vizualizari: 828

Deputatul social-democrat Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, a declarat în această dimineaţă că Emil Boc şi administraţia liberală a municipiului Cluj-Napoca continuă să „întreţină un subiect politic fals, cel al plăcuţelor multilingve, după ce în iunie 2016, UDMR Cluj şi PNL Cluj au agreat să includă în protocolul de guvernare locală montarea de plăcuţe trilingve - română, maghiară, germană - la intrările în localităţile în care cele două formaţiuni au majoritate în consiliul local, implicit municipiul Cluj-Napoca”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: „Mediocritatea în administraţia judeţului Cluj poartă un nume: Alin Tişe”

Autor: invitati din 31 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 488

PSDiştii clujeni constată că „Alin Păunel Tişe nu a depăşit etapa frustrărilor personale, de a sta în umbra politică a naşului său, Emil Boc”, de faptul că în „11 decembrie 2016 nu a fost ales de clujeni senator”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Consilierii locali PSD îi solicită lui Emil Boc dezbatere publică pe bugetul Clujului din 2017!

Autor: invitati din 27 ianuarie 2017, Vizualizari: 4 558

Consilierii social-democraţi îi solicită primarului Emil Boc o dezbatere publică pe tema bugetului municipiului Cluj-Napoca în anul 2017, prin intermediul unei scrisori deschise, după ce ieri, Emil Boc le solicita parlamentarilor clujeni un sprijin pentru proiectele Clujului.

Categorie: VOX POLITICA

 

Vladimir Dan: Gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi este o măsură corectă!

Autor: invitati din 7 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 430

Preşedintele TSD Cluj, Vladimir Dan, a declarat astăzi că gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi este o măsură corectă, în contextul în care guvernul a adoptat, vineri, o serie de măsuri pentru susţinerea mediului de afaceri şi eliminarea unor inechităţi sociale, decizia fiind luată prin intermediul unei ordonanţe de urgenţă care modifică şi completează Codul fiscal.

Categorie: VOX POLITICA

 

Deputatul Horia Nasra: In primele sase luni in dreptul primarului Emil Boc sunt trecute ZERO realizari

Autor: invitati din 3 ianuarie 2017, Vizualizari: 3 071

PSD Cluj constată cu regret că în primele şase luni în dreptul primarului Emil Boc sunt trecute ZERO realizări, în condiţiile în care Emil Boc nu a făcut rabat de la promisiuni electorale.

Categorie: VOX POLITICA

 

Consilierii PSD Cluj-Napoca îi cer primarului Emil Boc să publice raportul Curtii de Conturi

Autor: invitati din 24 noiembrie 2016, Vizualizari: 834

Grupul consilierilor locali PSD Cluj-Napoca solicită Executivului primăriei municipiului Cluj-Napoca să facă public Raportul Curţii de Conturi din 2016 efectuat în urma acţiunii de „Audit financiar asupra conturilor anuale de execuţie bugetară ale Unităţii Administrativ Teritoriale ale municipiului pe anul 2015”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Vladimir Dan: Unul dintre punctele interesante ale programului de guvernare PSD este reindustrializarea României

Autor: invitati din 21 noiembrie 2016, Vizualizari: 2 005

Vladimir Dan, preşedintele interimar al TSD Cluj, a apreciat recent că unul dintre punctele interesante ale programului de guvernare social-democrat este reindustrializarea României.

 

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: PNL continuă politicile de austeritate ale guvernării Boc-Băsescu-PDL

Autor: invitati din 15 noiembrie 2016, Vizualizari: 868

PNL continuă politicile de austeritate ale guvernării Boc-Băsescu-PDL prin blocarea creşterii veniturilor românilor, demersul PNL de a solicita Guvernului o nouă modificare a legii salarizării fiind o acţiune prin care se încearcă cosmetizarea deciziei liberalilor de a contesta la Curtea Constituţională majorările de salarii pentru medici şi profesori aprobate în Parlament săptămâna trecută.

Categorie: VOX POLITICA

 

Ovidiu Lungu: Nu cred că Trump va schimba sistemul, ci preşedintele va fi schimbat de sistem

Autor: invitati din 14 noiembrie 2016, Vizualizari: 1 534

După o lungă perioadă de campanie, Statele Unite ale Americii, şi-au ales preşedintele. Deşi mulţi o dădeau drept favorită pe Hillary Clinton în cursa pentru Biroul Oval, vedem că cetăţenii americani au fost de altă părere. Candidatul democrat avea o imagine bună în rândul analiştilor politici şi nu numai, datorită abilităţilor profesionale dobândite ca Primă Doamnă, Senator de New York şi Secretar de Stat în administraţia Obama. Totuşi, discursul populist/naţionalist al magnatului Donald Trump, a prins mult mai bine la electoratul american. Acesta a venit cu o serie de măsuri economice generoase: creşteri salariale substanţiale; crearea de “milioane, milioane de noi locuri de muncă” şi implicit o reducere a ratei şomajului; reducerea substanţială a importurilor; creşterea exporturilor; dezvoltarea unui consum bazat pe producţia proprie/internă, etc. De asemenea, Trump, vine cu o serie importantă de măsuri referitoare la fenomenul migraţiei. Măsurile presupun o scădere a exodului de imigranţi prin diverse acţiuni, unele mai putin ortodoxe, precum ridicarea unui zid la graniţă cu Mexicul sau o selecţie a imigranţilor pe diverse criterii ce reprezintă respectul acestora faţă de naţiunea americană şi valorile acesteia, etc. Vizaví de politica externă susţinută de Trump, observăm o oarecare răcire a relaţiilor cu Uniunea Europeană, un partener clasic, de prim plan, al fostelor administraţii prezidenţiale. Noua administraţie îşi îndreaptă atenţia către Rusia, dorind o consolidare a relaţiilor cu acest stat. O viziune total diferită a politicii externe, în raport cu predecesorii săi, care au păstrat o distanţă faţă de acest stat. Schimbarea priorităţilor în politica externă a SUA, poate avea efecte pe termen scurt asupra noastră (România) şi a Uniunii Europene.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra despre „senatorul alcoolemie 1,65 la mie”: Oare nu le este ruşine liberalilor clujeni cu Marius Nicoară?

Autor: invitati din 9 noiembrie 2016, Vizualizari: 1 476

PSD Cluj constată cu regret că PNL Cluj continuă să propună şi să susţină politicieni, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional asupra cărora planează diferite acuzaţii, de la corupţie, la conducerea autovehicului sub influenţa alcoolului, cel mai recent exemplu fiind chiar senatorul liberal Marius Nicoară, aflat pe prima poziţie a candidaţilor PNL Cluj pentru Senat la alegerile din 11 decembrie, care a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: 102 taxe minus înseamnă şi 90% timp salvat pentru a achita taxe şi impozite!

Autor: invitati din 18 octombrie 2016, Vizualizari: 1 596

Senatorii PSD au votat eliminarea a 102 taxe nefiscale, această măsură  fiind o parte importantă a programului economic al PSD care îmbunătăţi viaţa de zi cu zi a milioane de români, au anunţat în această dimineaţă, social-democraţii clujeni.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Emil Boc a promis locuinţe, în fapt există doar cartiere din hârtie!

Autor: invitati din 5 octombrie 2016, Vizualizari: 712

PSD Cluj constată cu regret că promisiunile primarului Emil Boc privind construirea de cartiere noi în Cluj-Napoca au rămas la stadiul de „cartiere din hârtie”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra despre demisia lui Blaga: Este timpul pentru politicieni noi în toate partidele

Autor: invitati din 29 septembrie 2016, Vizualizari: 1 116

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că demisia lui Vasile Blaga din funcţia de copreşedinte al PNL este o decizie normală şi că este timpul pentru politicieni noi în toate partidele. 

Categorie: VOX POLITICA

 

Corina Croitoru (PSD): Le dorim un an şcolar reuşit tuturor elevilor!

Autor: invitati din 12 septembrie 2016, Vizualizari: 998

PSD Cluj le urează elevilor mult succes în noul an şcolar şi îi asigură pe părinţi şi pe cadrele didactice că sprijină toate proiectele utile din domeniul educaţiei.

 

Categorie: VOX POLITICA

 
Inapoi Inainte


Reclama

Reclama