Salarii cu 30% mai mari pentru primari! Horia Nasra: Salariile lor trebuiau crescute inca de acum cativa ani!

Autor: invitati din Ieri, 09:45, Vizualizari: 225

Parlamentarii au supus la vot secret majorarea salariilor pentru primari. Propunerea de majorare a salariilor a venit din partea PSD, cea de vot secret din partea PNL. 

 

Categorie: VOX POLITICA

 

Cornel Itu: Deputatii PSD au votat pentru facilitati acordate celor care ofera sponsorizari sau acte de mecenat

Autor: invitati din 21 aprilie 2017, Vizualizari: 1 050

Am votat miercuri, 19 aprilie, alături de colegii din Grupul Parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, pentru adoptarea Proiectul de Lege pentru modificarea art.456 alin.(1) lit. d) din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, noul act normativ aducând îmbunătăţiri în privinţa facilităţilor acordate celor care oferă sponsorizări, fac acte de mecenat sau finanţează burse private.

Categorie: VOX POLITICA

 

Mesajul de Paşte al senatorului Vasile Cristian Lungu (P)

Autor: Claudiu.Padurean din 11 aprilie 2017, Vizualizari: 531

Mesajul de Paşte al senatorului Vasile Cristian Lungu (P)Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! E ziua în care iertăm şi dăruim, ziua in care învăţăm să fim mai buni! Vă doresc tuturor un Paşte fericit alături de cei dragi!

 

Categorie: Politica / VOX POLITICA

 

Frumoasa calatorie a ursilor panda

Autor: invitati din 22 martie 2017, Vizualizari: 713

Grupul de Iniţiativă Basarabeană din Cluj-Napoca şi Teatrul Geneza Art din Chişinău prezintă piesa ”Frumoasa călătorie a urşilor panda”, după Matei Vişniec.

eveniment recomandat de DISPERSIE#Răspândim Idei

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Cand veti sustine bugetarea proiectelor promise domnule Emil Boc? Nimeni si nimic nu va poate impiedica sa faceti asta!

Autor: invitati din 21 martie 2017, Vizualizari: 1 421

Deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, atrage atenţia că în ultimii ani o serie de proiecte propuse clujenilor de către Emil Boc în campaniile electorale au fost abandonate, altele blocate.

Categorie: VOX POLITICA

 

Senatorul Vasile Ilea il trage de maneca pe Emil Boc: Unde ati disparut domnule primar?

Autor: invitati din 15 martie 2017, Vizualizari: 828

PSD Cluj-Napoca constată cu regret indolenţa edilului Emil Boc cu privire la participarea sa, la un eveniment care putea veni în sprjinul clujenilor, în condiţiile în care alţi primari din Transilvania şi-au respectat cu adevărat statutul de primar.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra catre Boc: Scandalul placutelor multilingve e artificial! Cluj-Napoca, Klausenburg, Kolozsvar, Claudiopolis inseamna tot Cluj-Napoca domnule Boc!

Autor: invitati din 22 februarie 2017, Vizualizari: 655

Deputatul social-democrat Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, a declarat în această dimineaţă că Emil Boc şi administraţia liberală a municipiului Cluj-Napoca continuă să „întreţină un subiect politic fals, cel al plăcuţelor multilingve, după ce în iunie 2016, UDMR Cluj şi PNL Cluj au agreat să includă în protocolul de guvernare locală montarea de plăcuţe trilingve - română, maghiară, germană - la intrările în localităţile în care cele două formaţiuni au majoritate în consiliul local, implicit municipiul Cluj-Napoca”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: „Mediocritatea în administraţia judeţului Cluj poartă un nume: Alin Tişe”

Autor: invitati din 31 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 326

PSDiştii clujeni constată că „Alin Păunel Tişe nu a depăşit etapa frustrărilor personale, de a sta în umbra politică a naşului său, Emil Boc”, de faptul că în „11 decembrie 2016 nu a fost ales de clujeni senator”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Consilierii locali PSD îi solicită lui Emil Boc dezbatere publică pe bugetul Clujului din 2017!

Autor: invitati din 27 ianuarie 2017, Vizualizari: 4 346

Consilierii social-democraţi îi solicită primarului Emil Boc o dezbatere publică pe tema bugetului municipiului Cluj-Napoca în anul 2017, prin intermediul unei scrisori deschise, după ce ieri, Emil Boc le solicita parlamentarilor clujeni un sprijin pentru proiectele Clujului.

Categorie: VOX POLITICA

 

Vladimir Dan: Gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi este o măsură corectă!

Autor: invitati din 7 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 301

Preşedintele TSD Cluj, Vladimir Dan, a declarat astăzi că gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi este o măsură corectă, în contextul în care guvernul a adoptat, vineri, o serie de măsuri pentru susţinerea mediului de afaceri şi eliminarea unor inechităţi sociale, decizia fiind luată prin intermediul unei ordonanţe de urgenţă care modifică şi completează Codul fiscal.

Categorie: VOX POLITICA

 

Deputatul Horia Nasra: In primele sase luni in dreptul primarului Emil Boc sunt trecute ZERO realizari

Autor: invitati din 3 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 942

PSD Cluj constată cu regret că în primele şase luni în dreptul primarului Emil Boc sunt trecute ZERO realizări, în condiţiile în care Emil Boc nu a făcut rabat de la promisiuni electorale.

Categorie: VOX POLITICA

 

Consilierii PSD Cluj-Napoca îi cer primarului Emil Boc să publice raportul Curtii de Conturi

Autor: invitati din 24 noiembrie 2016, Vizualizari: 723

Grupul consilierilor locali PSD Cluj-Napoca solicită Executivului primăriei municipiului Cluj-Napoca să facă public Raportul Curţii de Conturi din 2016 efectuat în urma acţiunii de „Audit financiar asupra conturilor anuale de execuţie bugetară ale Unităţii Administrativ Teritoriale ale municipiului pe anul 2015”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Vladimir Dan: Unul dintre punctele interesante ale programului de guvernare PSD este reindustrializarea României

Autor: invitati din 21 noiembrie 2016, Vizualizari: 1 826

Vladimir Dan, preşedintele interimar al TSD Cluj, a apreciat recent că unul dintre punctele interesante ale programului de guvernare social-democrat este reindustrializarea României.

 

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: PNL continuă politicile de austeritate ale guvernării Boc-Băsescu-PDL

Autor: invitati din 15 noiembrie 2016, Vizualizari: 728

PNL continuă politicile de austeritate ale guvernării Boc-Băsescu-PDL prin blocarea creşterii veniturilor românilor, demersul PNL de a solicita Guvernului o nouă modificare a legii salarizării fiind o acţiune prin care se încearcă cosmetizarea deciziei liberalilor de a contesta la Curtea Constituţională majorările de salarii pentru medici şi profesori aprobate în Parlament săptămâna trecută.

Categorie: VOX POLITICA

 

Ovidiu Lungu: Nu cred că Trump va schimba sistemul, ci preşedintele va fi schimbat de sistem

Autor: invitati din 14 noiembrie 2016, Vizualizari: 1 412

După o lungă perioadă de campanie, Statele Unite ale Americii, şi-au ales preşedintele. Deşi mulţi o dădeau drept favorită pe Hillary Clinton în cursa pentru Biroul Oval, vedem că cetăţenii americani au fost de altă părere. Candidatul democrat avea o imagine bună în rândul analiştilor politici şi nu numai, datorită abilităţilor profesionale dobândite ca Primă Doamnă, Senator de New York şi Secretar de Stat în administraţia Obama. Totuşi, discursul populist/naţionalist al magnatului Donald Trump, a prins mult mai bine la electoratul american. Acesta a venit cu o serie de măsuri economice generoase: creşteri salariale substanţiale; crearea de “milioane, milioane de noi locuri de muncă” şi implicit o reducere a ratei şomajului; reducerea substanţială a importurilor; creşterea exporturilor; dezvoltarea unui consum bazat pe producţia proprie/internă, etc. De asemenea, Trump, vine cu o serie importantă de măsuri referitoare la fenomenul migraţiei. Măsurile presupun o scădere a exodului de imigranţi prin diverse acţiuni, unele mai putin ortodoxe, precum ridicarea unui zid la graniţă cu Mexicul sau o selecţie a imigranţilor pe diverse criterii ce reprezintă respectul acestora faţă de naţiunea americană şi valorile acesteia, etc. Vizaví de politica externă susţinută de Trump, observăm o oarecare răcire a relaţiilor cu Uniunea Europeană, un partener clasic, de prim plan, al fostelor administraţii prezidenţiale. Noua administraţie îşi îndreaptă atenţia către Rusia, dorind o consolidare a relaţiilor cu acest stat. O viziune total diferită a politicii externe, în raport cu predecesorii săi, care au păstrat o distanţă faţă de acest stat. Schimbarea priorităţilor în politica externă a SUA, poate avea efecte pe termen scurt asupra noastră (România) şi a Uniunii Europene.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra despre „senatorul alcoolemie 1,65 la mie”: Oare nu le este ruşine liberalilor clujeni cu Marius Nicoară?

Autor: invitati din 9 noiembrie 2016, Vizualizari: 1 316

PSD Cluj constată cu regret că PNL Cluj continuă să propună şi să susţină politicieni, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional asupra cărora planează diferite acuzaţii, de la corupţie, la conducerea autovehicului sub influenţa alcoolului, cel mai recent exemplu fiind chiar senatorul liberal Marius Nicoară, aflat pe prima poziţie a candidaţilor PNL Cluj pentru Senat la alegerile din 11 decembrie, care a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: 102 taxe minus înseamnă şi 90% timp salvat pentru a achita taxe şi impozite!

Autor: invitati din 18 octombrie 2016, Vizualizari: 1 376

Senatorii PSD au votat eliminarea a 102 taxe nefiscale, această măsură  fiind o parte importantă a programului economic al PSD care îmbunătăţi viaţa de zi cu zi a milioane de români, au anunţat în această dimineaţă, social-democraţii clujeni.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Emil Boc a promis locuinţe, în fapt există doar cartiere din hârtie!

Autor: invitati din 5 octombrie 2016, Vizualizari: 553

PSD Cluj constată cu regret că promisiunile primarului Emil Boc privind construirea de cartiere noi în Cluj-Napoca au rămas la stadiul de „cartiere din hârtie”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra despre demisia lui Blaga: Este timpul pentru politicieni noi în toate partidele

Autor: invitati din 29 septembrie 2016, Vizualizari: 961

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că demisia lui Vasile Blaga din funcţia de copreşedinte al PNL este o decizie normală şi că este timpul pentru politicieni noi în toate partidele. 

Categorie: VOX POLITICA

 

Corina Croitoru (PSD): Le dorim un an şcolar reuşit tuturor elevilor!

Autor: invitati din 12 septembrie 2016, Vizualizari: 876

PSD Cluj le urează elevilor mult succes în noul an şcolar şi îi asigură pe părinţi şi pe cadrele didactice că sprijină toate proiectele utile din domeniul educaţiei.

 

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra (PSD): Emil Boc este într-o continuă vacanţă administrativă

Autor: invitati din 7 septembrie 2016, Vizualizari: 1 143

PSD Cluj constată cu regret că la trei luni de la preluarea mandatului de primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc continuă să fie într-o permanentă perioadă estivală, fără să ţină cont de promisiunile electorale.

Categorie: VOX POLITICA

 

Ovidiu Lungu (TSD Cluj): Sunt încă multe lucruri care trebuie schimbate în ţara noastră

Autor: invitati din 3 septembrie 2016, Vizualizari: 2 655

Ovidiu Lungu este unul dintre tinerii din PSD Cluj pasionaţi de politică cu adevărat. Este unul dintre cei mai buni studenţi ai specializării ştiinţe politice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării. Vă invităm să-l cunoaşteţi şi să înţelegem cum priveşte un tânăr politica.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra (PSD): Ori Emil Boc este neputincios, ori rău intenţionat: Podul Traian împlineşte trei ani de când a fost lăsat în paragină!

Autor: invitati din 11 august 2016, Vizualizari: 1 640

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a amintit în această dimineaţă că în luna august podul Traian împlineşte trei ani de când a fost lăsat în paragină.

Categorie: VOX POLITICA

 

Ionel Mang (PSD): Spitalul Regional de Urgenţă este imperios necesar pentru Cluj şi Transilvania!

Autor: invitati din 4 august 2016, Vizualizari: 1 920

Executivul Consiliului Judeţean Cluj a recunoscut că Spitalul Regional de Urgenţă a fost doar o altă promisiune de campanie electorală fără vreo sustenabilitate practică.

 

 

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Alin Tişe şi Horea Şulea, naşii gunoaielor din judeţul Cluj trebuie să intre în STARE de ALERTĂ!

Autor: invitati din 27 iulie 2016, Vizualizari: 2 045

Preşedintele interimar al PSD Cluj, Horia Nasra, a comentat situaţia gravă în care se regăseşte localitatea Floreşti, unde primarul Horea Şulea a cerut instituirea stării de alertă, pentru că în cea mai mare comună din România nu se mai ridică deşeurile de mai bine de o săptămână, iar oamenii au ramas cu gunoaiele pe stradă.

 

Liderul PSD Cluj consideră că vinovaţi pentru această criză sunt Alin Tişe (preşedintele Consiliului Judeţean Cluj) şi primarul Horea Şulea,  pe care îi consideră „naşii gunoaielor din judeţul Cluj” şi cărora le cere să intre în STARE de ALERTĂ!

Categorie: VOX POLITICA

 

Când se plagiază o lucrare de doctorat, nu este un singur vinovat!

Autor: invitati din 26 iulie 2016, Vizualizari: 479

Când se plagiază o lucrare de doctorat, nu este un singur vinovat!De Radu Zlati, deputat PNL

Când autorul unei lucrări de doctorat plagiază, este vinovat, în egală măsură, ?i coordonatorul lucrării de doctorat. Coordonatorul lucrării este onorat de către societatea academică cu sarcina de a îndruma pas cu pas, de a modela, de a cre?te poten?ialul ?tiin?ific ?i creativ al candidatului la titlul de doctor. Prestigiul coordonatorului lucrării de doctorat, acordul său pe textul lucrării prezentate de către candidat, garantează în fa?a comisiei de evaluare a lucrării că aceasta satisface normele universal acceptate privitoare la originalitate, rigoare academică, scrupulozitate analitică ?i viziune sistemică. Nu în ultimul rând, coordonatorul lucrării de doctorat este remunerat pentru activitatea desfă?urată cu, se presupune, bună-credin?ă.

Categorie: VOX POLITICA

 

Adevărul despre plecarea Ursus din Cluj

Autor: invitati din 2 iunie 2016, Vizualizari: 731

Adevărul despre plecarea Ursus din ClujOctavian Buzoianu explică, într-un video, adevăratul motiv al plecării Ursus din Cluj.

Categorie: VOX POLITICA

 

Care sunt intelectualii clujeni care îl susțin pe Octavian Buzoianu

Autor: invitati din 31 mai 2016, Vizualizari: 895

Care sunt intelectualii clujeni care îl susțin pe Octavian BuzoianuCred în viziunea lui, se aliniază proiectelor sale și susțin cu tărie că merită votat primar la Cluj-Napoca. Elitele orașului își arată susținerea pentru candidatul independent Octavian Buzoianu într-un video cu mii de vizualizări.

Categorie: VOX POLITICA

 

PSD altfel.cj - Despre noi

Autor: invitati din 31 mai 2016, Vizualizari: 1 129

Pe o parte dintre colegii nostri i-aţi putut vedea deja prezentându-se singuri. Au fost: noncomformistul Horia, universitarul sobru Mihnea, dezinvolta noastră colegă Gabriela, profesoarele Corina şi Gabriela, dar şi Vladimir –avocat, asistent universitar şi... puţin mucalit.

Categorie: VOX POLITICA

 

Octavian Buzoianu: Vreau un Cluj-Napoca fără nervi în trafic şi ştergătoare ridicate la parbriz

Autor: invitati din 30 mai 2016, Vizualizari: 554

Octavian Buzoianu: Vreau un Cluj-Napoca fără nervi în trafic şi ştergătoare ridicate la parbrizTraficul trebuie redefinit în Cluj-Napoca, pentru a face faţă presiunilor oraşului asupra locuitorilor, de aceea candidatul independent Octavian Buzoianu pentru Primăria Cluj-Napoca a gîndit mai multe soluţii în programul său de guvernare locală pe care îl aduce în faţa clujenilor.

Categorie: VOX POLITICA

 
Inapoi Inainte


Reclama

Reclama